Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 22 november 2010

Dubbdäck på!

Jag har fått nya dubbdäck på Toyotan. Falkendäck. Har testat dem ordentligt idag och de är jättebra! De jag hade förra vintern fick ju verkligen bekänna färg men tyvärr var de faktiskt ganska dåliga. Jag vet inte hur många gånger jag fick be on hjälp att putta iväg bilen om jag hade råkat parkera på en isfläck...

Men mina nya är bra!


Jag har varit hos Alexandra på Mölndals Revisionsbyrå idag och hon har introducerat mig i Hogias förtrollade värld! Vi satt hela förmiddagen och hon har en ängels tålamod med mig. Jag är ju egentligen utbildad till molekylärbiolog men finner mig, till min egen stora förvåning, jobbandes med ekonomi! Verkligen knepigt, särskilt som det är allmänt känt, att vi biologer absolut inte har minsta sinne för siffror...

Hur som haver, hon har gjort sitt yttersta för att jag, om än inte förstå varför, så åtminstone förstå vad som ska göras och i vilken ordning.

Så nu har jag typ 212000 papper som skall in i datorn i hemläxa medan ovan nämnda dam har mage att åka på semester! Till egypten! Till värmen! Och som grädde på moset, berättar hon att det är ett spa-hotell de ska bo på! Jag tycker faktiskt att jag borde fått följa med! Vi hade kunnat skriva det som en konferensresa... ;-)

Närå, hon är väl värd denna avkoppling efter att hon blev drabbad av Göteborgs Däckcenter i våras, när jag skulle få vara lite föräldraledig! Oj, vad hon har slitit! Ett under att hon inte blivit gråhårig på kuppen.

Simskola är det ju på måndagar. Mollys bronsdelfingrupp. Trollet var så lyckligt idag. Vad Rebecka än hittade på så skrattade Molly och klappade lyckligt i händerna! Det simmades, det döks, det sjöngs och det bubblades, varvat med massvis med skratt! En sån dag förlåter 100 jobbiga dagar!

Jag har gjort vår storhandling idag. Tog lite längre tid än vanligt i affären, var tvungen att hämta ett rek-brev. Sammanlagt tog det 17 minuter från att jag parkerade tills att jag åkte med bilen fullastad igen. Helt underbart!

Ludvig blev så lycklig! Första maträtten i Middagskassen var spagetti och köttfärssås!

Nu verkar det som om trollet har somnat (jag vet, klockan är på tok för mycket men ibland blir det så bara), så nu ska jag smyga ut och ta en kopp te och kura ihop mig i soffan med Labbe!


Published with Blogger-droid v1.6.2

3 kommentarer:

 1. Du har varit igång hela dagen och ändå sprudlar det ut energi ifrån din text! Vilken inspirationskälla du är, jag är så glad att jag hittat din blogg =) Kram

  SvaraRadera
 2. Klart du skulle åkt medtillEgypten...kunde hon inte smugit ner dig i resväskan, hihi?

  Mysig avslutning på en hektisk dag.
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Smulan
  Oj, tack för berömmet! Vad glad jag blev! :-D

  Jag har, genom åren, jobbat mycket med att lära mig att fokusera på det positiva i tillvaron och det lönar sig verkligen! Allt blir faktiskt mycket enklare då!

  Milla

  Jag funderade faktiskt på det men jag tror inte att det finns nån resväska som rymmer mig. Hade varit en container då...

  Kramar och med önskningar om en riktigt snöig och härlig tisdag till er båda!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...