Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 13 november 2010

Lugn mysmorgon!


Ludvig och Molly myser i saccosäckarna. Theo är också vaken men han är så morgontrött så han har kurat ihop sig i soffan under filten.Lisa har också vaknat, dags för frukost. Blev ju lite räkor kvar från igår, så en liten räksmörgås med aioli kunde va gott!

Linnea skulle ju sova hos en kompis inatt men kompisen ville inte gå hem när Linnea kände att hon behövde. Så schyssta kompisen dumpade Linnea och hoppade på en vagn och drog. Kvar står Linnea själv vid järntorget! Tur att det finns mobiltelefoner!

Linnea ringer mig och är jätteledsen. Bara att gå upp då. Men strax ringer hon tillbaka, hon har fått tag på den andra kompisen som var med och de åker hem tillsammans och Linnea får sova där.

Tonåringar! Var man verklgen sån själv?
Published with Blogger-droid v1.6.2

6 kommentarer:

 1. Mysig start på morgonen:)

  På tal om tonåringar, jag har också en dotter, fast hmm..jag var nog "värre"än vad hon är, skratt. Tack o lov.

  Ha en bra lördag.
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Mysigt! Hoppas det håller i sig hela dagen :-)

  SvaraRadera
 3. Jo, jag var nog ganska mycket värre än vad mina båda tonårsdöttrar är! :$ Flyttade hemifrån vid 17... Detta var ju visserlgen i lilla Mariestad, så man kom inte så långt och det fanns alltid nån som kände nån som kände föräldrarna... ;-)

  Men idag blir det lugnare, båda ska vara hemma :-D

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja, det blir nog en trevlig dag idag. Ska iväg till restaurang Bamboo, för lite Mongolian BBQ och 40, 20 och 13 årsfirande!

  SvaraRadera
 5. Skillnad finns då jag fick knappt vara ute sent och sova över hos andra var ett NO, NO, och det var ingen idé ens att försöka.
  Men små hemlisar hade man ju.

  SvaraRadera
 6. Hemlisar måste man få ha! Tror inte att föräldrar behöver veta exakt allt som deras tonåringar gör, bara ma får veta det som är viktigt och överenskommet.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...