Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 10 juli 2010

Ubbhultsbesök!

Idag har det varit en mysdag! Theo har varit hos Cassandra och badat i deras pool, jag och Molly har varit hemma och plaskat i vår pool. Jag har även varit så snäll så jag lät min mobiltelefon bada lite i den också... Men bara ett snabbt dopp och jag hade tur, den fungerar fortfarande.
När Labbe kom hem från jourjobben åkte vi ut till Ubbhult för att hälsa på Andreas och Dijana. David var med sin farmor i Prag ett par dagar.
Det blev mycket prat, en del lättsamt och en del lite mer allvarstyngt. Man känner så otroligt med dem. Situationen är så fel, man ska inte dö när man bara är 35 år, mitt i livet. Man ska inte behöva begrava sin mamma och fru vid så unga år. Det känns som om de haft sin beskärda del av sorg när Dino dog, de behöver inte detta ocskå!
Nu på torsdag ska vi på Marijas begravning.

Men kvällen rymde en hel del trevligt också.

Molly, Theo och Labbe fick provsitta Andreas 4-hjuling. Dessa tre är rörande överens om att vi behöver en sån här. Jag vet inte vad de har tänkt att vi ska göra med den, var vi ska köra med den, men, men, det är ju petitessbekymmer. Den är ju häftig!

Molly tycker så jättemycket om Dijana! När vi gick från badet så skulle hon hålla Dijanas hand hela tiden!

Kolla, jag är en stor tjej jag också, precis som du, Dijana!

Ska vi se vem som hoppar längst? Du kan börja, Dijana!

Buddies!
Gullebild, eller hur?

Lyckan är gjord!

Två pärlor i solskenet!

Syskonmys!
Linnea skulle egentligen ha klippt gräset hemma men när hon hörde att vi skulle till Andreas och Dijana så ändrade hon sig och valde att följa med istället. Hmm, svårt val, eller??

Lisa på grönbete.

Vi tog en promenad ned till sjön! Det var så otroligt skönt i vattnet så tom Theo var i och simmade en lång stund. Labbe fick tyvärr jourjobb, så han var tvungen att åka och hann inte bada (jippi, tänkte han ;)) De har en så fin badplats vid en lite sjö och på promenadavstånd också. Ser verkligen ut som på ett vykort!

Och Theo som tyckte att lyckan var gjord när han fick sitta på 4-hjulingen! Innan vi skulle åka hem så tog supersnälle Andreas med honom på en åktur! Hela vägen till brevlådorna och tillbaka! Detta kommer Theo leva på länge!

En fantastiskt trevlig kväll hade vi i Ubbhult!

3 kommentarer:

 1. Ni är så härliga, hela familjen. Tack för att ni kom. Det är skönt med vänner som man kan mixa det allvarstyngda med skratt, det behövs. Kram till er alla,
  Andreas o Dijana
  Ps. Vilka fina bilder du tog Cissa. Ds.

  SvaraRadera
 2. Vi finns ju här för er!

  Vad kul att du gillade bilderna. Jag tyckte gullebilden på dig och Labbe var ursöt!

  Om du ger din mailadress till Labbe så kan jag maila över alla bilderna vi tog.

  Kramar tillbaka!

  SvaraRadera
 3. <3 Vilka fina bilder och vilken härlig dag!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...