Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 6 juli 2010

Garagefix och grillkväll

När vi, sent på söndag kväll, kom hem från Bovall, så kom mina föräldrar hit. De hade varit i Varberg med Linas förälrdar och stannade till här på väg hem till Lidköping.
Måndagen ägnades därför åt att få i ordning i garaget. Det skruvades upp hyllor på löpande band och ställdes in lådor i samma tempo. Jag fick ge mig av till IKEA för att handla lite mer stolpar så hyllsystemet skulle bli lite mer flexibelt. Ninna och Frida kom och hjälpte till med Molly, eller försökte, hon var lite gnällig emellanåt men det gick ändå bra.
Frida, som under sitt första år inte gjort mycket väsen av sig, mest suttit still och observerat, tar nu igen detta med råge. Hon far runt som en virvelvind och utstöter några gälla, måsliknande ljud... ;)


På kvällen blev det grillande. Ninna och Frida hade åkte hem men Erik och Lina kom istället. Sen kom Johanna med Linnea hem också, så det blev fullt hus ändå. Vi grillad entrecôte, quornfiléer, haloumi och majs. Till det åt vi grönsallad och ugnsbakad färskpotatis. Dessutom öppnades det en flaska Korsikanskt rödvin!! Och, ja just det, pappa och Lina norpade lite whisky och Lisa drack desertvin från Cypern... Hm, det låter nog värre än det var men gott var det i alla fall ;)
Grillande tar ju lite tid med vår grill, det är ju en riktig BBQ-grill.Så man får alltid plocka fram lite snacks när man ska grilla och det är ju gott det med. Det blev vinblads- och vitkålsdolmar, crostini med tapenade och paprikakex med vitlöksost och gröna oliver. Smaskens!
Molly älskar mat och fest! Det är en bit röd paprika som hon har på kinden...
Theo tycker alldeles väldigt mycket om morbror Erik! När man sitter i Eriks knä så går det tom att äta...
Vi får passa på att gratta Erik i efterskott ocskå, han fyllde nämligen 34 år i söndags! Born the 4th of July!

Och garaget??? Eh, ja, det är en bra bit på väg mot att bli färdigt! Det är rätt kul att se att vi har ett golv!
Pappa är också rätt färdig just nu. Han satte sig med Molly en stund i soffan innan de skulle åka hem och höll på att inte kunna ta sig upp igen... Nu hoppas vi på att han kan få ha lite semester och kunna koppla av lite. Sen är det nog dags att boka en tid hos naprapaten lite tidigare...

Tack så mycket för all hjälp, mamma och pappa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...