Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 9 juli 2010

Farfar Lasses 71-års dag!

Den 9e juli fyller Theos och Mollys farfar Lasse år! I år var det dags för 71-års dagen! Nu gick ju Lasse bort den 16 juni 2007, så vi besöker alltid graven på hans födelsedag!

Tidigare under dagen var vi hos Labbe på verkstan för att lämna bokföringspärmen eftersom han skulle åka till Mölndals Revisionsbyrå och gå igenom bokslutet för 2009.

Molly älskar att vara med sin pappa och nu kan hon ju gå med stöd, mha Theos kundvagn, så nu blir det lite lättare att ha med henne i verkstan, golvet är ju liite skitigt, om man får säga så.

Servicebilen och diverse kundbilar och vår fina Toyota!

Sen var det dags för födelsedagsfirandet! I år hade vi med Lasses favoriter, vaniljbullar!

Satte ett födelsedagsljus i bullen så det blev som en liten tårta.

Självklart fick alla närvarande en bulle! Mums och smaskens tyckte Theo. Sötsaker har han nästan aldrig problem med att äta, vår lille lurifax.

Molly däremot var faktiskt måttligt road av bullen, ville hellre gräva i gruset på graven...

Sen var det väldigt praktiskt att kunna gå runt graven men tillslut blev det för lågt för att kunna gå bekvämt och då var det bättre att vända sig till Lisa, lite kramande blev det då också!

Sen tänkte vi gå och äta lite men Labbe fick jobb ner i hamnen hos Tullen, hemligt, hemligt! Så Molly, Theo, Lisa och jag gick själva. Vi hittade en pizzeria på Danska Vägen som såg trevlig ut, de hade bla massa grekisk mat, förrutom pizza, pasta och sallader. Jag och Lisa beställde Souvlaki, Theo fick Chicken Nuggets och Molly fick en stor tallrik pasta! Nu var de nog lite snurriga, trots att det bara var vi och en gäst till när vi kom, för när maten äntligen kom så fick vi bara en portion Souvlaki... Jo, jag ville nog också äta och helst samtidigt som resten av min familj... Oj, ja ni kan få Biffteki ganska snabbt. Nä, jag vill nog gärna ha Souvlaki! Dessutom så hade de glömt Mollys dricka men det kom de på själva efter en stund. Jag får vänta ytterligare ganska lång tid. Jag menar, hur lång tid tar det att steka på ett par grillspett? Det är ju inte så att de ska slakta grisen först, eller? Nåväl, maten kom tillslut och då hade de dränkt mina pommes frites med p-f-krydda! Jag hatar p-f-krydda!! Som tur var så hade inte Theo ätit några av sina pommes än så vi kunde byta. Restaurangen var mysig, maten var god och personalen var trevlig men det känns nog inte som att vi går dit igen. Finns så många andra mysiga restauranger med god mat och trevlig personal där det mesta faktiskt fungerar.

Theo gillade i alla fall sina chicken nuggets, 9 st slök han + lite gurka och pommes frites.

Molly har hittat en ny älskarfavorit; pizzasallad! Hon sög i sig dem som pasta under högljutt smackande!

Sen kom hennes jätteportion med pasta in, hon blev så lycklig så hon skrattade högt och klappade händerna!
Halva den portionen satte hon i sig och då hade hon ätit en jätteportion sallad innan och säkert halva Theos pommesportion efteråt. Fattar inte var hon gör av det bara...

Sen var det dags för lite syskonbus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...