Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 11 juli 2010

VARM DAG!!!

Årets varmaste dag!! Klibbigt! Tur att grannen har pool, tycker Theo. Vi hade tänkt att köpa en sån där pool som är ganska stor men som man kan plocka ihop under vintern och stuva undan och ställa den på altanen. Men nu när vi har bott in oss lite så har vi insett att de som bodde här innan gjorde saker själva och lite hellre än bra... Så vi litar inte på att altanen håller för den tyngden som det faktiskt blir av en såpass stor pool som vi vill ha. Och att ställa den på gräsmattan  är inte att tänka på, det är en av de ojämnaste gräsmattor jag har sett. Tydligen så användes den av de förra ägarna enbart till att köra motorcykel och hoppa studsmatta på... Vi ska fälla alla träd och gräva upp hela trädgården och börja om på nytt men jag vill inte göra det denna sommare, vill bara vara ledig efter detta, något ansträngande året och samla krafter inför hösten när jag ska börja jobba igen. Men vi vet precis hur vi ska ha det. Framsidan och ena sidan på huset kommer det bli plattor, sten och asfalt på, inget otäckt gräs så långt ögat når! Och  på baksidan ska som sagt träden ned, Andreas ska hjälpa oss med det och vi ska sätta upp en likadan häck som vi har på framsidan. Sen kanske det blir lite vinbärsbuskar och något äpple- eller plommonträd. Det kommer bli hur bra som helst!

Linnea har klippt gräset idag, blev ju inget sånt igår. Svettigt! Där ser man man ska aldrig skjuta upp till morgondagen vad man kan göra idag.

Jag har köpt en vattespridare, vi ska kolla om trycket är tillräckligt i vår brunn för att driva den. Då kan vi ha den för att vattna gräsmattan, barnen och kanske mig också... Sen har jag äntligen köpt en vattenkanna. Eller två faktiskt, en stor och en liten likadana. Hittils har vi vattnat alla våra blommor, ute som inne med våra tillbringare och det blir ganska mycket spring eftersom de största vi har bara rymmer 2 liter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...