Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 15 september 2013

Lördagar är Mollys favoritdag!

Och här är den främsta anledningen till det! Molly räknar dagarna tills hon får äta godis och har därför lärt sig alla veckans dagar redan i tidig ålder. Godis i alla former är godast, sött, segt, surt, lakrits, choklad, kolor, you name it och hon älskar det! Med ett fåtal undantag, till exempel skumgodisar och sötlakrits.

En annan stark anledning till att lördagar är Mollys favoritdag, är dansen! Klockan 10 på morgonen befinner vi oss på Hulebäcksgymnasiet, där vi möter upp med Totte för att dansa med Funky Kidz! 45 minuters ren lycka! Dels dansen men även att få göra det tillsammans med världens finaste Totte!

Nu verkar det som om vi infört ytterligare en anledning till att just lördagar är en favoritdag! Runt i kring där vi bor fullkomligt kryllar det av hästar och Molly har haft en riktig tjatkampanj här hemma om vikten av att få sitta på dessa, i mitt tycke, livsfarliga djur. Nu gav vi efter och efter ett tips mailade jag en ridskola där de hade pröva-på lektioner och så fick både Molly och Theo plats.

Theo verkligen älskade att sitta i sadeln. Han fick rida på en häst som hette Trollet!

Molly njöt av varje sekund, under den halvtimme hon red på Atlas. De lärde sig att man ska luta sig bakåt när man rider nedåt och ställa sig upp när man rider uppåt. Mamman lärde sig att Atlas tycker om att buffa mammor i rumpan...

Theo

Molly

På kvällen blev det lite favoritdag för mamman och pappan! Det var dags för Freddies 40-årskalas! God mat, god dricka, rolig underhållning och fantastiskt trevligt sällskap! Himla kul hade vi och söndagsfrukosten blev gaaanska sen!

1 kommentar:

  1. Hihi du kommer kanske att bli hästmorsa oxå! ;)

    BAmsekram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...