Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 15 september 2013

Söndagar är Mollys favoritdagar.

Söndagar är favoriter för då får man sitta i soffan och äta frukost och kolla på Bolibompa. Lääänge! Ibland kan det till och med hända att man får kolla utan mamma eller pappa, för de vill ligga och dra sig och då kan man välja kanal helt själv! Storebrorsorna är ju sådana sjusovare, så de kommer inte och lägger sig i programvalen, utan man kan lugnt kolla på Fifi, Nalles stora blåa hus, Sportacus och andra kul program som killarna tror sig vara för stora för. Fast skulle de, mot förmodan, komma inrammlandes i vardagsrummet, så fastnar de ändå i dessa program, så de är nog inte så stora som de säger sig vara!


Resten av dagen brukar lunka på i godan ro och det gillar också Molly, för så kan hon pyssla! Hon kan ägna timmar åt att klippa, klistra, måla, dega, pärla och rita. Och när hon gått igenom allt, ja då börjar hon om igen.

I dag blev det ett gott pyssel! Molly vann ju en Lisebergskaninform härom veckan och den ville hon så gärna inviga i dag. Först fick vi åka och handla, socker är inget vi har hemma till vardags och då blev hon ännu lyckligare. Ytterligare en favoritsysselsättning!

Vi bakade en chokladkaka med massvis med krossad vit och mörk choklad i smeten. Den blev god men lite torr, kaninformen är nog lite för grund för att följa det receptet jag har. Theo älskade den dock och satte i sig tre stora bitar på raken. Barnen var så sugna när den kom ut ur ugnen, så vi glömde fota det nybakade mästerverket innan öronen blev uppätna men med lite fantasi så kan man nog föreställa sig hur den skulle sett ut.

Nu är det sängen, för i morgon är det vardag igen. Får se om det kanske blir några vab-dagar, Molly hostar som en tok här och det har tagit evigheter att natta henne. Misstänker skarpt att febern är i antågande och att det blir en trasslig natt...

1 kommentar:

  1. Håller tummarna att det är ngt tillfälligt... Övergående & att Molly får vara frisk :-)

    Kan tänka mig att denna söndagen föll henne i smaken :-) vilken fin och passande bakform :-)

    Hoppas ni sover gott!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...