Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 8 juli 2013

Vi fick en William i dag!


Till låns visserligen men ändå! Maria behövde jobba lite, semester till trots och det hade blivit så långtråkigt för William med en hel dag i lägenheten i den här värmen. Så Maria körde hit honom till Theos stora glädje!

Killarna hade hur kul som helst hela dagen och jag fick nog ett och annat nytt grått hår...

Hur kan två killar komma på så många "bra" idéer på så kort tid? Som att springa runt i poolen med åror och se hur snabbt de kan tömma den? Kan ju säga att det hade gått betydligt snabbare än att fylla den OM de hade fått fortsätta men den här elaka mamman kom och avbröt dem och dessutom tvingade dem till att dels fylla upp den igen och dels bada i det, numera, iskalla vattnet. "Nähäädå, brr, det, brr, är, brr, inte, brr, alls, brr, kallt, brrrrr!"

Molly var med lite då och då men inte ens hon kunde hålla samma tempo som grabbarna.

När William hade åkt hem var det dags för lyckorus nummer två för Theo. Isak kom hem från semestern! En treveckors semester är en hel evighet när man är sju år men nu var det över! Lycka! Tyvärr var ju klockan ganska mycket när de kom, så det blev ingen lek men jag fick lova att väcka Theo tidigt nästa morgon så de inte skulle missa en sekund av lekandet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...