Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 11 juli 2013

Premiärdoppet i Kåsjön

Molly sov läääänge i dag! Till 10.30! Har nog aldrig hänt förut men hon behövde det verkligen. Hon vaknade helt feberfri och pigg! Härligt! Snabbt slängde hon i sig välling och på med kläder, sedan ville hon ut och leka med grannbarnen. Theo var ju ute sedan flera timmar då.

Lite cyklande och busande senare, så var det dags för lunch. Därefter åkte vi till verkstan för att hämta datorn och lite papper som jag ska pyssla med här hemma.

När vi var där, kom Tony med en av sina limousiner. Theo tycker så mycket om Tony och han och Molly fick sitta i bilen ett tag. Molly var ju bäbis när hon åkte med Tony och tyckte att det var väldigt spännande.

Tony frågade Theo om han ville köra limousine när han blir vuxen. Nä det ville han inte men Tony kunde få bli hans chaufför när han blev en stor stjärna! Som sagt, självförtroende har han väldigt gott om, vår yngste son...

Vi åkte därefter till Kåsjön, för sommarens premiärdopp i Sverige! Det var riktigt skönt i vattnet och vi kommer köra en repris på detta i morgon.

Vi träffade Love och Sara där. Eller ja, de såg på Facebook att vi var där och eftersom de var på andra sidan sjön, så bestämde de sig för att simma över till oss! Det är så kul med Theo och Love. De var riktiga bästisar när Love också gick på Casa i Göteborg och har fortsatt vara det sedan Love började på Casa i Partille, fast de inte träffas lika ofta. När de väl träffas är det som om de inte har gjort något uppehåll alls, de tar bara upp leken direkt. Sådan vänskap är verkligen guld värd!

Vi bestämde att Love ska komma hit i morgon och följa med oss till sjön, så kommer resten av hans familj lite senare och sedan följer de med oss hem och grillar. Det ser vi alla fram emot!

5 kommentarer:

 1. hahaha klart Theo ska ha en privatchaufför!! ;)

  Kramen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ska han det, unge herr Kaxig ;-)

   Krams tillbaka!

   Radera
 2. Så otroligt härligt det ser ut!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det var det också! Näst intill ljummet i vattnet! :-)

   Radera
 3. vad skönt att Molly mår bättre!
  Vad kan vara bättre än äkta vänskap...

  Theo kommer bli en megastjärna med egen limo & chaufför :-D ja eller inte... ;-)

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...