Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 10 juli 2013

Prinsessan och härlig bil


Molly älskar verkligen sina kläder och kan (om hon får) byta flera gånger om dagen. Här är en av hennes absoluta favoriter, den fick hon i 3-års present av Anniie och den ska man ha så fort man måste vara lite prinsessig och det kan man ju vara lite nu och då. När man ska åka till ICA till exempel.

Att man just denna dag, fick åka i den här pärlan, kändes ju väldigt lämpligt. Perfekt bil att åka och storhandla i. Tre stora pappkassar får plats i framsätet.

Efter storhandlingen var Mollys krafter slut och hon kröp ihop i soffan under filten och fortsatte sitt filmmaraton. Lite alvedon innan lunch, så hon skulle orka äta en del och det gjorde hon. På eftermiddagen somnade hon i soffan och sov en lång stund.

Då passade jag på att pyssla lite med den här. Min nya leksak!

Efter middagen blev alla barnen, stora som små, alldeles väldigt glasssugna och det dög minsann inte med glassen som fyller upp halva vår frys. Nä, det var bara tvunget att vara mjukglass från Gyllene Måsen. Och dit måste man ju åka bil och då gick det absolut inte att ta Toyotan inte, nä Volvo Caben som vi fått låna ett tag, var det som gällde. Nedcabbat! Barnen tjöt av glädje och vrålade att jag måste höja musiken också! Så där körde jag runt på en disco på hjul med dansande, sjungande, jublande barn i baksätet. Kan ju lugnt påstå det även var sång och glädje i framsätet! Det var bara Labbe som fick stanna hemma, han har ju jouren och allt...

Till slut, efter en liten rundtur i Partille, så kom vi hem med glassen och kunde äntligen äta efterrätt. Sedan var det kryp i säng dags för hela gänget. Det tar på krafterna att ha semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...