Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 9 juli 2013

Liten sjukling i sommarvärmen och farfars födelsedag!


Molly vaknade och var alldeles skållhet. Feber mitt i sommarvärmen, det är ingen höjdare. Tur att vi hade fyllt på vatten i poolen, så hon kunde svalka sig mellan varven, för det behövdes verkligen. I övrigt tillbringade hon dagen i soffan och gick igenom stora delar av vårt filmutbud. Pippi, Pocoyo, Nicke Nyfiken, Draktränaren, Hello Kitty, Bee Movie med flera. Just när de är sjuka är jag väldigt glad för dvd-spelaren! Lite lagom ansträngande tidsfördriv för att göra tillvaron lite roligare.

Theo såg vi knappt röken av på hela dagen. Han studsade ur sängen (dock lite senare än vad han hade tänkt sig, eftersom jag sov lite längre efter en febernatt med Molly) slängde i sig frukosten och sedan var det bara lek som gällde. Han visste inte ens att Molly var sjuk, förrän jag stoppade honom från att ta med kompisarna in hit efter lunch.

Frampå eftermiddagen, efter att hon sovit länge, så kvicknade Molly till såpass, så hon ville följa med till deras farfars grav. Han skulle ha fyllt 74 år om han hade fått leva. Vi satte dit fina rosor och grattade honom ordentligt. Barnen gillar att åka till farfar. Molly har ju aldrig träffat honom men hon har ändå en nära relation till honom. Vi visar bilder, pratar mycket om honom och åker så ofta vi kan och "hälsar på" honom. Och när vi flyger flygplan, så "ser" båda barnen sin farfar sitta där på molnen men Bessington bredvid sig och där är de helt friska båda två!

Efter födelsedagsfirandet åkte vi och köpte med oss pizza. Vi provade tyvärr en ny pizzeria, som vi inte kommer testa igen. Fel i beställningen, trots att vi stod där hela tiden och otroligt smaklösa pizzor. Barnen gillade dock sin kebabpizza skarpt, så de kanske bara hade en dålig dag med min och Labbes pizza..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...