Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 3 mars 2013

Vi hade en himla mysig kväll i går!

Faster Helena hade köpt varsin bok till alla småttingar och Molly fick henne självklart att genast läsa hennes för henne. Theo kröp upp, nära, nära kusin Ludde i en annan soffa. Där satt de och spelade tillsammans och hade hur mysigt som helst.

Theo har längtat så mycket efter sin stora, häftiga kusin. Ludde är ju hela 17 år!! Han släppte inte taget om honom på hela kvällen!

När Ludde skulle gå ut en sväng med deras hundar, så följde Theo självklart med!

Isabel och Molly stod länge i fönstret och kikade efter dem.

Även Isabel fick en bok av Helena, en likadan som Molly fick och Molly blev då så himla lycklig så hon skuttade jublande fram till Helena och ger henne en lång kram och säger att hon är världens bästa presentköpare!

Sedan var det dags för en grovrengöring av tre smutsiga småtroll. Molly och Theo älskade deras badkar, det fanns ett fönster på sidan som man kunde dyka ned och kika ut i! Supercoolt!

Att de dessutom hade publik, gjorde ju bara att de showade ännu mer... ;-)

Efter badet var det dags för middag! Labbe hade beställt räkor och kräftor och fått dem uppskickade till Stockholm, så vi kunde hämta upp dem när vi klev av båten. Det blev en bra överraskning! De är ju inte så bortskämda med riktiga skaldjur här på Sveriges baksida ;-)

John och Veronica hade köpt med en flaska Veuve Clicquot som gjorde sig alldeles utmärkt till skaldjuren! Vi åt och åt, det är en himla skön känsla att bli riktigt mätt på skaldjur!

Och så måste jag bekänna en sak. Jag har hört en låt på melodifestivalen som jag tyckte var något av det bästa jag någonsin hört. Tyvärr var den utom tävlan. Attans ocskå.

Nu sitter vi i bilen och är på väg hem!

1 kommentar:

 1. Vilken toppenkväll!
  Så mycket bättre kan man väl inte ha det ;-)

  Jag försökte rösta på Jöback hele kvällen ;-)
  Men det lyckades inte... :-D

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...