Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 5 mars 2013

Det börjar bli lite tjatigt detta vabande...

I går var det simskola och både Molly och Theo var helt ur gängorna, trots att det hela hade börjat fantastiskt bra med en otrolig överraskning! Vi var i Champagnen, som vi brukar och barnen lekte och jagade varandra. Molly satte sig på kanten för att fixa till sina simglasögon när någon smyger sig upp bakom henne. Hon tittar och tittar och tittar utan att förstå vad hon faktiskt ser. Där står Linnea!! Linnea som egentligen är i Idre och jobbar just nu och inte ska komma hem än på några veckor! Till slut trillar poletten ned och Molly slänger sig om halsen på henne! Då tittar Theo upp. Och tittar och tittar och tittar. Och torkar ur simglasögonen och tittar igen och till slut ger han upp en glädjetjut som hörs över hela Vattenpalatset!

Barnen blev så lyckliga och ville visa Linnea allt de kunde! Men de orkade verkligen inte. Molly ville bara ligga på rygg och flyta, hon orkade inte simma alls och Theo orkade bara simma tre längder, sedan bröt han ihop och bara grät... Det blev en kort lektion för honom, han och jag satte oss i bastun en liten stund, så han skulle få tina upp.

När vi vaknade i morse var Molly skållhet. Feber igen. Theo däremot verkade lite piggare. Ingen feber i alla fall och så skulle de till Heden för att åka skridskor i dag, med matsäck och varm choklad! Så han skuttade i kläderna fortare än kvickt. Han var pigg när jag hämtade honom och har varit ute och cyklat hela eftermiddagen, så vi hoppas ju på att det ska fortsätta på det viset.

För Molly däremot, så har febern gått upp, så det blir ingen skola för hennes del i morgon.

Nu är det helt klart vår på gång! All snö är borta och jag har fått ned julbelysningen på altanen!

2 kommentarer:

 1. Hoppas hon piggar på sig Molly.. att det inte blir så långdraget..

  Vad roligt att Linnea dök upp bara sådär & överraskade :-)

  Ja nu är det verkligen vår på G :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Att julbelysningen kommit ner brukar vara ett säkert vårtecken, fniss, våran lär väl sitta tills i maj, asgarv. Det har hänt, hahaha!
  Vabbandet är inget vidare och än tristare för de små som missar mycket roligt när de blir sjuka. Skönt om Theo är på rätt väg nu i allafall, kram Milla och krya på sig hälsningar till Molly.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...