Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 20 mars 2013

Ork

är något man borde kunna köpa på ICA!

I går var en mastig dag med massa bokslutsarbete. Nu är allt överlämnat till revisorn och jag kan pusta ut lite. Fast nu kör ju strax vårsäsongen igång med allt vad det innebär...

Även Theo är jättehängig. Inget är roligt och vredesutbrotten duggar tätt, varvat med gråtatackerna. Var har vår glada kille tagit vägen, han som älskade livet och tyckte att allt var roligt?

Att jag just nu har väldigt ont gör ju att tålamodet inte är riktigt på den nivån han behöver just nu, gör ju absolut inte saken bättre.

I dag ville han inte gå till skolan alls men till slut kom vi överens, tillsammans med fantastiska Marie, att han skulle försöka och att jag hämtade honom tidigt, direkt efter lunch. Men det var en tårögd pojke jag lämnade kvar på skolan. Då känns det inte helt ok att åka till jobbet.

Här hemma har han fått gå och skrota bäst han vill, spelat lite på datorn, läst, varit ute en liten sväng och legat i sängen och bara varit. Nu ligger han i sängen och försöker sova så att han ska kunna vara lite piggare i morgon.

En som är bubblande glad och lycklig är den här tjejen! Extra lycklig blev hon i dag när hon fick tillbaka sin Chleo, Molly och Hello Kitty, som har varit hemma hon Frida och Sofia sedan i lördags. Det var ett kärt återseende och hon har inte släppt dem en sekund sedan hon fick dem när jag hämtade på skolan. Ninna kom nämligen förbi jobbet med dem i dag. Hon skulle hämta stolar som de hade beställt av våra grannar, Chilli och tog då med dig gosisarna.

Det ska bli skönt med påsklov snart och bara en kortvecka nästa vecka. Lite lugn och ro är nog vad hela familjen behöver nu.

Fick förresten en bild på min näst äldsta dotter. Hon har visst tagit fel på flaskan med schampo och den med klorin... ;-)

3 kommentarer:

 1. Åhh.. den dagen dom börjar sälja ork så säg till! Vissa dagar e som förgjort. Tungt och jävligt. Hoppas morgondagen blir bättre.

  Bamsepeppkram!!

  SvaraRadera
 2. Blondes have more fun sägs det ju ;) Kram

  SvaraRadera
 3. På det kortet tycker jag att klorintjejen är lik Molly :-)
  Snygg klorinlook :-)

  Hoppas alla är pigga & glada idag :-)

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...