Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 23 februari 2013

En oerhört aktiv dag!

Vi startade med lite sovmorgon, till 7 ungefär och först tog vi det lite lugnt. Men strax körde det igång. Först ut var Mollys dans på Funky Kidz i Mölnlycke, dit vi åkte vid 9.30. Molly dansade för fullt och älskade, som vanligt, varje sekund!

När hon hade dansat klart, packade vi in oss i bilen, tog svängen förbi en grill och klämde varsin hamburgare innan vi for vidare till Valhamra Ishall och Världens bästa Evelinas skridskokalas!

Theo invigde sina nya skridskor och de var toppen tyckte han! Även Molly hade med sina skridskor och för henne var det absolut första gången. Först vågade hon inte sig ut på isen utan ville bara sitta i ingången och köra fötterna fram och tillbaka på isen. Men helt plötsligt hade Theos klasskompisar kommit fram till henne och tagit med henne ut på isen. Hon fick en stötta och sedan var det ingen hejd på henne. Hon hade så roligt. De placerade henne sittande på stöttan och körde runt med henne och hon skrattade nästan konstant i 1 1/2 timme. Inte ens några vurpor kunde få hennes goda humör att försvinna.

Molly fick vara med på fikat efter åkningen och hade ännu mer kul med alla stora ungar. En av hennes klasskamrater, som också är småsyskon, var också med och det var ju väldigt spännande!

När kalaset var till ända åkte vi vidare till nästa anhalt. Det var dags för ett väldigt efterlängtat möte, som vi har försökt få till väldigt länge nu. Hem till Hugo, Natalie, Jenny och Darko för lite fika och en himla massa lek och prat! Killarna såg vi nästan inte till alls, de fastnade framför TV-spelet på nedervåningen och var otroligt nöjda med det. Tjejerna härjade på övervåningen och fajtades om nästan varje sak de lekte med. Varför är det så att småttingar alltid ska leka med just samma sak, även om det finns två likadana?? De hade roligt större delen av tiden i alla falll. Molly tycker så mycket om Natalie och berättar gärna för alla som vill höra på (och alla andra också för den delen...) om sin kompis som man måste leka försiktigt med och att man inte får dra grejer ur handen på henne och absolut inte putta henne, för då kan hennes skinn lossna. Och att hon är såå rolig och busig!

Klockan hann bli ganska mycket innan vi så småningom kom hem igen. Då är det himla skönt att ha en färdig pizzadeg på rulle i kylen. Bara att rulla ut, fylla och in i ugnen. Theo åt fort som tusan, han vill ju så gärna, av någon anledning, se melodifestivalen...

Molly satte sig en stund och tittade medans jag fixade med lite annan och hon hade den goda smaken att somna ganska direkt! Det är mammas flicka det!

Nu kollar jag på lite trevligare program, Pluras Kök i Spanien. God mat och spännande samtal! Alla övriga, hemmavarande familjemedlemmar sover gott!

1 kommentar:

  1. Det är härligt, men tröttsamt med såna dagar! :-D
    Kram M

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...