Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 21 februari 2013

Me & I

Äntligen var det dags för me & I-party med Anette hemma hos Rebecka. De har såå fina kläder, härliga färger och fantastiska material, bekväma och oerhört hållbara.

Barnen var med och hade synpunkter på vad som skulle handlas och hade de fått bestämma, hade vi köpt alltihop. Molly är väldigt lik min syster som liten. Ett fint plagg kombinerat med vilket annat fint plagg som helst blir dubbelt så fint. Molly hittade ett par oreangea byxor, en grå/rosa tunika och en brun mössa som tydligen passade alldeles utmärkt tillsammans...

Nu ska jag krypa till kojs, för i morgon blir en riktigt, riktigt jobbig dag. Vi ska på begravning. En otroligt orättvis begravning. En ung, fin människa, i början av livet. Kvar finns en familj som har varit med om så mycket. Fruktansvärda sorger som de återhämtat sig på ett fantastisk vis, bara för att strax därefter slås till marken igen. Livet är verkligen helt ofattbart orättvist!

En tröst är att en syster har fått återförenas med sin mamma och sin lillebror i Nangijala och att de mår bra och slipper allt lidande! Och att ett nytt litet liv alldeles nyss har sett dagens ljus!

2 kommentarer:

  1. Me & I har ju s härliga kläder. Kul att få shoppa lite. Begravningar är jobbiga och i synnerhet då unga människor har lämnat. Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...