Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 12 januari 2013

Räkor är ju himla gott! Pengar också!

Theo har bestämt sig för att inte äta godis på ett helt år! I dag var sista godisätardagen för hans del (undantaget kalas, påsk och jul), så valet av lördagsgodis var extra viktigt när vi var och handlade. Det tog lång tid och mycket vånda innan han hade bestämt sig. Ett paket med fruktkolor och en påse med sedlar! Alltså sedlar som är gjorda av någon slags sötad, lätt smaksatt stärkelse. Supergott var det i alla fall. Enligt barnen. Molly bytte bort mycket av sitt plockgodis mot dessa torra, nästintill smaklösa sedlar.

Något som föll mig i smaken betydligt mer, var kvällens middag; färska räkor! Räkorna har ju varit så himla dyra bra länge nu, så det var längesedan vi köpte men nu var det lite rimligare priser. Vi hade tänkt köpa vid fiskaffären i Landvetter men räkorna hann ta slut medan vi var inne på ICA och handlade det andra. Molly blev jätteledsen så vi fick ringa Labbe, som var ute och jobbade, så han fick åka förbi någon fiskaffär nere i Göteborg och där hade de kvar.

Theo gillar tyvärr inte räkor, så han fick rester av pizzan vi gjorde härom kvällen, så han var helnöjd! Mer till oss andra! Fast vi har ju en räkälskare i Molly, som dessutom har fått till en riktigt bra skalarteknik nu, så det går undan. Hon satte säkert i sig en tjugo räkor, plus en massa rökt makrill, bröd och sallad.

Nu sover hon, mätt och belåten och vi hoppas att Theo också ska göra det snarast. Men han kör en Alfons Åberg här i kväll. Pappa jag är törstig, mamma jag måste kissa, var är min goseuggla, jag hörde något läskigt, pappa jag älskar dig och så vidare, i all evighet...

Får se vem som slocknar först, han eller vi?

3 kommentarer:

 1. Här kostade räkorna 79:- kg i helgen :-)
  Vad fick ni betala iGöteborg?
  Hoppas ni haft en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att Theo somnade före er så ni fick lite vuxentid :) Kram

  SvaraRadera
 3. Aha, nu fattar jag varför han inte ska äta godis mer på ett år :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...