Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 6 januari 2013

Då kör vi en omgång till?

Barnen mådde riktigt bra i morse, pigga och ingen feber.

Theo sprang över till Isak, som kom hem från skidresan igår kväll och har saknats rejält av Theo. Labbe, Molly och jag passade på att ta en liten, kort promenad. Orken är ju inte på topp, så det blev en kortis i dag också. När vi kom hem igen, hämtade Theo sin hjälm och cykel och drog, tillsammans med Isak, hem till en annan kompis för att kolla på film.

Vi gjorde lunch och ringde efter Theo, så han skulle komma hem och äta. Tanken var att han skulle gå tillbaka efter lunchen men han var så trött, så vi bestämde, trots protester, att han fick stanna hemma. Vi kollade på film istället, Ice Age 4, som Ludvig fick i julklapp. Efter filmen kände jag på Theo, varm igen! Inte så mycket, strax under 38 men man blir lite fundersam ändå. Jag kollade Molly för säkerhets skull, 38,5 hade hon.

Efter middagen nu på kvällen kollade vi igen och Theo hade strax över 38 och Molly 39.4! Jag ringde 1177 och fick rådet att åka till VC i morgon bitit. Antagligen har de fått en ny infektion men det var bra att kolla upp det ordentligt. Vet inte riktigt hur vi ska få till det, barnen hör till två olika vårdcentraler med det löser sig på ett eller annat sätt.

Nu ska jag kolla färdigt på Forest Gump!

7 kommentarer:

 1. Lika bra att kolla upp det... Men jag har förstått av andra som drabbat av influensan iår är att den kommer i 2 omgångar med feber.. just som man mår lite bättre vänder det & blir sämre igen.. Men det kan ju ändå vara bra att kolla så man inte fått en bakterieinfektion...

  KRYA PÅ ER ALLA!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, har hört detsamma men jag misstänker skarpt att det, åtminstone hos Molly har gått över till en öroninflamation.

   Kram

   Radera
 2. Det är inte nog på eländet. Tycker det räcker med jobbigheter för hela familjen Harald, både dem i Landvetter, Trollhättan, Lidköping och Mölnlycke! De i Fritsla klarade ju sig med blotta förskräckelsen från katastrofen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast allt i Landvetter, Lidköping och Mölnlycke tillsammans är ju inte ens en bråkdel av eländet i Trollhättan...

   Radera
 3. Nej men inte igen??!! :-((
  Stackare!

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, lika bra att köra på ordentligt när man ändå är på't...

   Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...