Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 9 januari 2013

Ytterligare lite piggare!

Barnen är lite piggare i dag! Vi orkade till och med ett litet besök av grannarna. De har ju legat däckade i samma influensa som oss (misstänker att den ena familjen blivit smittad av den andra familjen), så smittoläget var inga bekymmer.

Vi hade testat att göra bananpannkakor (som jag fick tips av från fina Minininis) och Isak ville gärna smaka. De fick ett tydligt MVG! De kommer vi göra fler gånger. Perfekt att slippa både mjöl och mjölk!

Efter en stund skulle Annika hämta Hanna på förskolan och när de kom hem så fick barnen testa att gå över till dem för att leka en stund. De hade nog himla kul för de var helt slut när de kom hem men det känns verkligen som om vi är på väg åt rätt håll. Kanske, kanske att de kan gå till skolan på fredag!

I så fall blir det trängselskattspremiär för oss. Nu ska vi få betala för att kunna köra våra barn till skolan och åka till jobbet. Känns ju underbart, särskilt som vi inte har något alternativ, kollektivtrafiken här är inte den allra bästa om man säger så, cirka 2 1/2 timme, enkel resa för att lämna barn och ta sig till jobbet. Dessutom skulle det bli ännu dyrare för oss om hela familjen skulle åka buss, vi har ju bland den dyraste kollektivtrafiken i Europa. Som om det inte vore nog, så har de planer på att höja avgifterna ytterligare de närmaste åren. 700 kronor för ett månadskort som enbart gäller i innerstaden och ytterligare några hundralappar för oss som bor i kranskommunerna.

Äh, nog gnällt om det nu, det är som det är och vi har skrivit på listorna om folkomröstningen.

Nu sover trollen och Labbe ska ut och jobba, så jag ska sätta mig i soffan och styra helt och hållet över fjärrkontrollen!

Ytterligare en fantastiskt fin bild från Lisa!

2 kommentarer:

 1. "Trängselskatt"!!! Rena idiotierna, enligt mig.
  Men bananpannkaka verkar gott ;))
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Jag går loss helt på "trängselskatterna" Det är ingen trängselskatt, det är en extra vägskatt som är helidiotisk och drabbar mest de som redan har det tufft..

  Så skönt att ni börjar bli friskare :)

  Bananpannkakor lät väldigt gott, och med gluten-och laktosintolerans i huset blev jag nyfiken! Hur är receptet?

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...