Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 10 januari 2013

Snö och grillad varan.

Det har singlat ned snöflingor hela dagen här. Sakta, sakta, knappt så det märks men marken blev vit till slut. Barnen ville gå ut en sväng i dag och det fick de göra. De orkade en sisådär 20 minuter, sedan frös de (trots att de var väl påpälsade) och var helt slutkörda. Men de hade kul så länge det varade!

Vi ska göra ett försök med skolan i morgon men det blir en kortdag. Kan vara bra med lite mjukstart och sedan en helg att vila lite till på.

Jag tycker det är jätteroligt att laga mat men riktigt urtrist att komma på vad. Jag läser gärna kokböcker och har en liten nätt samling av dem men från att läsa om helgrillad varan till att få till vardagsmiddagen, är steget ganska långt.

Till slut, efter mycket dividerande på både Facebook och Instagram blev det pizza till Labbe och barnen och

fläskpannkaka utan mjöl till mig. Alla blev så nöjda så!

Nu håller vi på med operation "natta-småtroll-som-har-vänt-på-dygnet-och-ska-upp-klockan-06.30-för-att-gå-till-skolan". Det går inte helt som på räls...

3 kommentarer:

 1. Själv är jag inne i ett stim nu och har lyckats fylla 2 veckor på matsedeln :)

  men ingen varan :)

  SvaraRadera
 2. Mysigt att de fick åka pulka en liten stund :)Varan låter spännande, skratt men inget jag skulle våga mig på men fläskpannkaka och pizza däremot. Det låter gott :) Kram

  SvaraRadera
 3. Det gör det inte här iheller... går på räls alltså :-)
  Önskar er en trevlig helg
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...