Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 13 januari 2013

Änglar och Jumanji

Det har snöat och snöat här. Fjädderlätta flingor men nu ligger det ett ganska hyfsat snötäcke i trädgården.

Lagom för att göra snöänglar och fina snöbanor att springa i. Barnen busade lite med mig när vi skulle gå ut. Jag såg till att de kom ut först och sedan pälsade jag på mig. När jag kom ut såg jag inte till dem någonstans och de svarade inte, trots att jag ropade och ropade. Efter att ha letat runt hela huset, gick jag över till grannen för att höra om de hade sett till dem och det hade de verkligen. De var därinne och lekte. Busungar.... På med kläderna igen.

Fina änglar gjorde de till slut i alla fall.

I dag blev det favvomat för barnen till lunch, fish'n chips! Det är något de verkligen älskar och de äter massor! Molly har tyvärr gått ned ett halvkilo nu när hon har varit sjuk och det är inte bra alls, hon har så svår att gå upp i vikt och har inte gått upp ett gram på 1 1/2 år, så ett halvkilo ned är nästintill katastrof. Så allt som innehåller mycket energi och går ned stora mängder av är det som serveras här just nu.

Nu sitter vi och myser i soffan och kollar på Jumanji. Oerhört spännande och roligt, tycker Theo. Det är så roligt nu när han läser så bra, en helt ny värld av spännande filmer har öppnat sig för honom! Molly är dock inte lika road av filmen men hon leker en spännande lek med Chleo och en rockring, något med trollkarlar och prinsessor som ska rädda drakarna och är väldigt road av detta.

Snart kommer Ludvig hit! Som vi saknar honom, v har ju inte träffat honom sedan mellandagarna. Han fick vara kvar hos sin pappa när vi andra blev så sjuka men nu kommer han i dag. Hans pappa skulle visst åka på solsemester (igen) utan Ludvig (igen) men lovade att nästa gång skulle han få följa med (igen....)

Tänkte vi skulle testa vår elgrill i kväll. Lite grillad karré med sallad och tzatziki vore himla gott. Lite sommarkänsla så här i midvintermörkret.

Just nu är det den absolut läskigare scenen i hela Jumanjifilmen, när Alan och Sarah nästan pussas. Nä, nu vågar jag inte titta, säger Theo....

4 kommentarer:

 1. Hihi, pussar kan vara läskiga ;) Mysigt att ni fick så pass med snö. Skönt att få rå om Ludvig med förstår jag. Man längtar så efter dom då de är borta. Ha en mysig sommarkväll, hihi. Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Haha, ja HU vilken skräckscen :-) Fina änglar de gjorde! Kram

  SvaraRadera
 3. finfina snöänglar! och mums med fish´n chips! det har jag på min 100-lista men det ligger nog ett tag bort :)

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt med snöänglar!
  Här har vi också fått ett litet vitt täcke nu.

  Hoppas att lillan går upp det hon har gått ner.
  Håller tummarna för det!

  Ha en skön kväll
  Kram K

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...