Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 5 januari 2013

I dag åkte julgranen ut

men alla barr stannade kvar inomhus. Trots att vi följt alla grankonstens regler, så var granen knustorr redan nu. Det räckte att någon andades i rummet, så rasade det ned en massa barr. När vi väl fått av allt pynt, så var det inte många barr kvar på granen men desto mer på golvet.

Tomtebloss hör ju julen till men efter att bästaste Saras hus brann ned och hon och hennes syster var en hårsmån från döden, på grund av ett tomtebloss i en torr gran, bränner vi aldrig sådana i granen, utan allra helst utomhus. Barnen tycker att det är så kul att snurra runt dem och se ljusmönstren som blir i mörkret. Det gör även deras far.

Barnen kvicknar till mer och mer, de har till och med busat runt här en del på kvällen. Aptiten kommer också tillbaka och de åt varsin ordentlig portion med ris och kebab och massor med sallad.

Bella har däremot blivit inlagd, dels har hon rejält med feber men dessutom är hennes värden ganska dåliga. Hon får ordentligt med medicin för att hjälpa upp detta men de vill ha henne kvar för att hålla koll. Tackolov behövde hon inte åka till Uddevalla, det räckte med Trollhättan, så Kristofer och Vincent kan komma och hälsa på henne. Dessutom är Bellas mamma hos dem just nu för att hjälpa till. Mamma och pappa ligger ju fortfarande mer eller mindre däckade, så de har fullt upp med att ta hand om sig själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...