Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 1 januari 2013

Mysbyxedag

Vi har bara lullat runt i mysbyxorna hela dagen i dag. Eller ja, Labbe fick ju faktiskt åka iväg en sväng till verkstan och lämna ut ett släp och fixa lite papper och sådant. Och just ja, barnen sprang över till grannarna, först Nismos matte och husse och sedan till Olivia. De var borta nästan hela dagen. Men jag har bara lullat runt i mysbyxorna.

Labbe gjorde detsamma från att han kom hem igen, nu har febern och hostan tagit även honom. Såå typiskt att han blir sjuk när han är jourledig. Vi skulle ju åkt till släkten i Uppsala och Märsta i dag men det blir inget med det heller.

Tur att det sänds en aldrig sinande ström med filmer på tv när man inte orkar ta sig för något. Nu har barnen äntligen fått se Trollkarlen från Oz och i alla fall Theo tyckte att det var superspännande. Molly somnade ungefär samtidigt som Dorothy gav sig iväg längs "The Yellow Brick Road" och sedan sov hon gott hela filmen.

I år är det Linneas tur att fly staden. I dag satte hon sig på tåget mot Idre, där hon ska säsongsjobba till i mars. Oerhört spännande, tycker både hon och vi. Lite för spännande höll det på att bli med en gång. Det var någon som blev påkörd på Göteborgs Central i dag och inga tåg kunde gå. Fullt pådrag med ambulanser och brandbilar. Nu löste sig nog det mesta till slut. Linnea kom iväg (hoppas bara att hon hinner med anslutningståget) och mannen är förd till sjukhus med, vad jag förstod, inte alltför allvarliga skador.

Nu ska jag krypa ned till resten av familjen i soffan igen, det är ungefär vad vi orkar med i dag.

Den här bilden som Lisa har gjort, tycker jag är så himla fin!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...