Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 4 januari 2013

Influensan from hell...

Immunförsvaret kämpar på, segern börjar anas. Virusarna kämpar för sitt liv men försvagas allt mer men än är inte slaget vunnet.

Det här har varit en pärs som heter duga, har aldrig varit med om något liknande. Värst har det helt klart varit att se barnen så sjuka men värken, tröttheten, hostan, illamåendet och det halsonda har varit riktigt (ursäkta ordvalet) skitjobbigt!

Molly har varit riktigt pigg under dagen, så hon och jag tog en sväng in till Landvetter för att handla. Hon har fortsatt sin hosta men den är inte värre just nu än vad den brukar vara vid en vanlig förkylning. Hon medicinerar fullt och håller astman ganska bra stången.

Theo har kvicknat till under dagen och åt faktiskt en rejäl portion spaghetti och köttbullar till lunch och sitter just nu och kollar på Gladiatorerna tillsammans med Labbe. Molly ville inte se, hon förstod inte alls vitsen med det utan kommenterade i istället hela tiden; "Men man får ju inte puttas?" Det är mammas flicka det!

Tänk vad skönt det kunde vara om vi alla kunde få bli friska i morgon och kanske kunna hitta på något kul de sista jullovsdagarn!

Bella, Kristofer och Vincent har också blivit sjuka, det är ju inte helt bra för Bella med tanken på hennes cellgiftsbehandling. Hon har varit inne och tagit prover och vi hoppas innerligt att allt ser ok ut. Lille Vincent har också varit hos doktorn, han hade en öroninflamation och har fått penicillin. Då gäller det bara att få i hela dosen i pojken och helst få den att stanna kvar också.

Morfar trodde att han skulle fått komma hem i dag men det visade sig att han hade lite för mycket vätska kvar i lungorna, så han har får stanna ett tag till.

Känns som det är lite mycket just nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...