Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 17 januari 2013

Snart är det fredag!

Den här första, hela jobbveckan har verkligen rusat fram. Redan torsdag? Snart fredag och helg? Visst är det skönt att det är helg men det känns på något sätt som att livet bara rusar ifrån en. Svisch, så är det sommar, svisch, så är det höst, svisch, så är det jul och svisch, så är det sommar igen som strax övergår i höst...

Stanna upp lite! Jag vill faktiskt få hinna njuta lite av livet också!

Vi har ju ganska många roliga bilar som är kunder hos oss. Jaja, det är ju ägarna som är våra kunder men det är ju bilarna som vi tar hand om, deras hjul i alla fall. Här är, i vilket fall, en väldigt rolig bil! En av Tonys limousiner. Om ni någon gång skulle vilja lyxa till det lite, njuta av livet, så kolla in hans hemsida; www.royallimo.se.

Theos tennis och kör har kört igång igen, så nu tillbringar Molly och jag torsdageftermiddagarna i Härlanda kyrka medan han sjunger. Pyssel, varm choklad och kaffe. I dag hade Sara med sig en påse nötter och det är något Molly älskar så hon fjäskade nog till sig halva påsen till slut. Lilla gottegrisen!

Jag blir lite förtvivlad när vi sitter där, för varje vecka kommer det en farmor/mormor dit med två barn. Dessa ungar är högt och lågt hela tiden. Körlokalen ligger nere i källaren, under själva kyrksalen och nås med en lång stentrappa. Trappan är öppen åt ena sidan, från armhöjd till taket. Där löper en mur som från trappan sett inte är hög med från lokalen nedanför är det cirka 3 meter ned till stengolvet. Där uppe på den muren låter den här tanten sina barnbarn vandra omkring. Varje gång. Visst att man inte ska överbeskydda sina barn men det där är rent livsfarligt! Muren är inte mer än kanske 20 centimeter bred och det är, som sagt, väldigt långt ned till golvet och ett litet snedsteg när de båda barnen busar runt däruppe... Dessa barn får bete sig och göra precis som de vill, utan att farmor/mormor säger ett knyst. Jag kan absolut inte förstå ett sådant beteende, att man inte vågar/vill sätta gränser för sina barn?

Nä, nu är det färdiggnällt för i dag!

Här har vi börjar bygga upp stämningen inför jul, köttbullar och prinskorv, ackompanjerat av Molly som sjunger julvisor på högsta volym! Snart bara 11 månader kvar! Härligt!

2 kommentarer:

  1. Haha, julvisor redan nu ;) Hon är för härlig eran Molly. Usch så oansvarigt av den där farmodern!! Otäckt den dag det händer en olycka! Det är sorgligt med gränslösa barn egentligen. De lär få det tufft i skolan t ex.

    Hoppas att allt går bra med mammon idag, kram Milla.

    SvaraRadera
  2. PS. Fin header du har gjort DS.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...