Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 4 juli 2012

Sen lunch.

Bloggar är bra till mycket! Bland annat får man så trevliga middagstips! Dagens lunch fick jag tips härifrån: Handle with care........ En kassler och ananasgryta som blev fantastiskt god! Nu var min sambal slut men jag tog en burk av Santa Marias tropiska tacosås istället och det blev hur bra som helst! Sedan blev det ris till, eftersom barnen åt pasta igår. Det är så himla kul att läsa vad andra äter, man blir inspirerad och det behövs ibland, blir lätt att man snöar in i samma spår annars.

Även ugnen har fått jobba i dag. Vi har hunnit med att baka lite bröd och stoppat i frysen. Nu ska vi gotta oss med moccatoscakakan vi bakade i går. Och en fyrdubbel espresso till det!

4 kommentarer:

 1. Jag håller verkligen med om att det är inspirerande att läsa vad andra lagar. Nu är jag inne i en period då jag inte har några som helst idéer och allt känns supertrist när det gäller vardagsmaten... Suck...

  Brödet ser underbart gott ut! Om jag kunde och fick skulle jag leva på bröd. Få saker slår en riktigt god macka...

  Stor sommarkram!

  SvaraRadera
 2. Underbart med alla dessa bloggrecept. Man skulle ju kunna äta jämt. Har skummat igenom lite och så mycket roligt ni har sysslat med ja kanske utom att både steka och ha ugnen på i värmen, hihi.Gräsklippande barn har vi här med, allergi mot detsamma också. Ja mot gräset alltså inte mot barn eller gräsklippare, skratt. Gu, vad jag är glad och skrattig men dagarna är underbara dessa soliga dagar. Här ska njutas mera och det är jag nog nästan helt säker på att ni också ska :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hahaha, nä vad kul! Vad förvånad jag blev :-) Tack för länken fina du! Kram

  SvaraRadera
 4. Ser hur gott ut som helst ;))

  Tack för dina fina ord hos mig ♥

  Kramiz

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...