Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 7 juli 2012

Pizzadags!

Nu har vi firat vår konfirmand ordentligt och lutar osa tillbaka lite och inväntar pizzan som Labbe och pappa är iväg och hämtar på Öjersjö Pizzeria. Vilket kalas det har varit!

Ludvigs egenhändigt komponerade tårtor, den ena med chokladmousse, vaniljkräm och jordgubbar och den andra med citronfromage, hallonsylt och kiwi. Den sistnämnda var i alla fall min favorit.

Den här killen är hemma igen också och så här glad blev han över det! Han var lite darrig när han kom hem, för han hade blött väldigt mycket näsblod igen. Men han kvicknade snart till. Efter tårtätandet åkte några iväg ned till sjön för att premiärköra med Theos radiostyrda båt som han fick i julklapp. När Theo kom hem, hade han helt andra kläder på sig:

Pappans stora, stora tröja och ett par väldigt blöta shorts och ännu slätare skor. " Pappa knuffade i mig i vattnet" säger han?!? Det visade sig att när Labbe försökte få upp båten på land när de skulle åka hem så låg han ned på bryggan för att nå och precis när han sträcker ut sig för att nå ordentligt, så går Theo vid hans fötter och då råkar Labbe kicka till honom så han tappar balansen och far rakt ned i plurret! Men nu hinner jag inte sitta här och skriva längre, för nu kom pizzorna!

2 kommentarer:

 1. Putta barn i vattnet. Schyssta klubben... Haha! ;-)))

  Tårtorna såg jättesmaskiga ut båda två! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 2. vilka härliga kort, ni verkar då haft en härlig dag.
  Tårtorna gör att det vattnas i munnen på mig:)

  Kram från en regnigt Valbo

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...