Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 13 mars 2012

Pestogratinerad torsk och persiljepotatismos.

Dagens middag från ICA-kassen gjorde succé i det Hansson-Haraldska hushållet! Alla älskade maten, minus de varma tomaterna, som jag var själv om att älska. En maträtt att införliva i vår kosthållning.

Något mer som vi absolut ska införliva i vår kosthållning är dessa:
Om jag får välja fredagsmys, så väljer jag antingen salta snacks eller goda ostar. Här behöver jag inte välja, här är livets goda i ett! Jag har väldigt snabbt utvecklat ett beroende och kan få ett riktigt sug efter dessa läckerbitar. Att de inte innehåller en endaste kolhydrat gör ju inte saken sämre! Hmmm, jag måste bara gå och ta en till, kommer strax!

Sådärja, suget stillat för stunden. Mollys läkarbesök gick hur bra som helst. Hon lät jättefin i luftrör och lungor och vi kommer kunna minska på hennes underhållsdos av Flutide och Airomir till hälften men behålla Singulairen som i dag och behålla de högre doserna vid behov. Det känns jätteskönt att kunna dra ned på medicineringen lite, nu håller vi tummarna för att det fungerar också, så vi slipper bakslag.

Efter läkarbesöket åkte vi och hämtade pojkarna, så skönt att komma hem lite tidigare. Det tyckte Zingo också var fantastiskt trevligt men han tycker ju att det är fantastiskt trevligt när man kommer in efter att ha varit ute och slängt soporna. Vi fick ju reda på att Linnea hade åkt hemmifrån strax innan vi kom hem och det sista hon gjorde innan hon åkte, var att ta en promenad med Zingo.

Vi passade på att ta en liten fika i vårsolen på altanen, det gäller ju att passa på att njuta! Jag pratade med min pensionärspappa i dag och han har utnyttjat de här fina dagarna till att fixa och greja i Gamlegårn och skickade den här bilden till mig.


Åååh, vad jag längtar dit!

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att lilla Molly är på bättringsvägen! Kram

    SvaraRadera
  2. Håller helt med om att de där ostsnacken är helt otroligt goda!

    En annan sak som är supergott men som innehåller lite kolhydrater förstås är att ta runda, hårda tunnbröd, bre smör på, strö grovriven parmesan över och sist toppa med lite flingsalt. Dessa godsaker gräddas ett par, tre minuter på hög värme i ugnen och äts sedan direkt till välkomstdrinken, typ. Otroligt gott!

    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...