Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 18 mars 2012

Balsamicobräserad fläskfilé med rödkålsrisotto.


Kvällens middag var den av veckans middagar jag såg fram mot minst. Det var nästan så att jag allvarligt funderade på att "råka" glömma den. Jag gillar nämligen inte risotto alls. Det är konsistensen som jag har svårt för. Så jag lagade maten men fuskade lite och gjorde risotton lite torrare än vad receptet föreskrev och då blev det riktigt gott.

Nu ska det duschas och nattas barn här, köras ett par tvättmaskiner, däcka i soffan...

Och Ludvig vann på WA i helgen!

4 kommentarer:

  1. Nej sån där röra har jag också svårt för. Speciellt med skrynkliga ärtor i!

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte det lät rätt gott - men så gillar jag allehanda röror också!
    Ha en fin vecka!

    SvaraRadera
  3. Tur att man kan fixa och trixa själv med maten så man gillar till slut, det man lagat :)
    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...