Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 22 mars 2012

Simborgarmärke nummer 2!

Har ni någonsin sett en stoltare kille? Det skulle vara hans mamma då, om jag hade varit kille, vill säga. I går, innan simskolan, tog han nämligen sitt andra simborgarmärke! 200 meter simmade han, utan problem! Lycka!

Molly var så där fantastiskt duktig också i går. Hon simmade och fixade andningsvändningarna helt själv flera gånger på raken, dyket från kanten börjar sitta perfekt och allt var bara såå roligt på lektionen i dag, skrattet låg, bokstavligt talat och bubblade under ytan hela tiden och mer än en kallsup orsakades av ett asgarv under vatten! Tokunge! ;-)

Sissi hade varit hos ortopeden tidigare under dagen och fick inte bada, så hon kunde inte jobba men hon hängde med till simskolan för att kunna titta på Theo under hans kurs och fota och filma honom, så jag kunde få se också. Skönt att kunna prata lite med Theo om vad han gör, han börjar tycka att simskolan är såå tråkigt nu och behöver all peppning han kan få! Tyvärr var Sissi, av olika anledningar som hon absolut inte rådde över, tvungen att gå och Theo höll på att bryta ihop fullständigt och ville åka hem på stört! Så mycket för den peppningen... Nu får vi ett väldigt schå med att få iväg honom till simskolan nästa vecka också.

Vi träffade Sissi och hennes mamma efteråt och åt middag med dem. Trevligt sällskap och god mat! Barnen fick dessutom väldigt uppskattade presenter, två superfina tröjor var! En randig i härliga färger och en rosa. Det kommer åka två randiga ungar härifrån i dag!

En sanslöst trött mamma kommer också åka härifrån. Till revisionsbyrån. Dessa två är en särdeles osmart och dåligt kombination men det måste bli gjort...

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...