söndag 18 mars 2012
Balsamicobräserad fläskfilé med rödkålsrisotto.
Kvällens middag var den av veckans middagar jag såg fram mot minst. Det var nästan så att jag allvarligt funderade på att "råka" glömma den. Jag gillar nämligen inte risotto alls. Det är konsistensen som jag har svårt för. Så jag lagade maten men fuskade lite och gjorde risotton lite torrare än vad receptet föreskrev och då blev det riktigt gott.
Nu ska det duschas och nattas barn här, köras ett par tvättmaskiner, däcka i soffan...
Och Ludvig vann på WA i helgen!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Nej sån där röra har jag också svårt för. Speciellt med skrynkliga ärtor i!
SvaraRaderaJag tyckte det lät rätt gott - men så gillar jag allehanda röror också!
SvaraRaderaHa en fin vecka!
Jag älskar risotto.
SvaraRaderaTur att man kan fixa och trixa själv med maten så man gillar till slut, det man lagat :)
SvaraRaderaKram!