Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 22 mars 2012

Köttfärslimpa

Fylld med fetaost. Sallad, tzaziki, oliver pepperoni äter vi till det. Så gott!

Här fixar Linnea och Molly efterrätten, favorit i repris, jordgubbar och vispgrädde!

Vi har ett helt fantastiskt väder här i dag, riktigt varmt, t-shirtväder! Jag åkte tidigare för att hämta Theo men då hade de gett sig av för att spela brännboll, så jag fick vänta en stund men det gjorde absolut ingenting alls! Jag gick upp till förskolan och pratade med fröknarna där, vi saknar dem ju så! Barnen var ute och åt mellanmål i trädgården, korv med bröd. En lite korv slank ned i min mage också. Nu är det bara fem månader kvar tills vi äntligen får komma tillbaka till förskolan. Hur vi ska lösa det efter att Molly har gått ut där, det vet jag inte, vi kan ju inte gärna skaffa fler barn bara för att få vara på Casas förskola, även om det alternativet känns väldigt lockande. ;-)

Nu trivs ju Molly alldeles fantastiskt bra på Mammut också och det gör Theo också. Han försitter aldrig en chans att få följa med in och leka en stund när vi hämtar Molly. Hämtningarna tar därför sällan under 20 minuter men då hinner jag ju prata ordentligt med personalen om hur dagen har varit! I dag var de självklart ute och lekte i det fina vårvädret, så då hade jag verkligen inget emot att det tog en stund med hämtningen.

Nu ska vi förbereda för nattning. Vi håller på och trappa ned Mollys vällingintag nattetid. Nu går hon ju faktiskt upp i vikt som hon ska, så nu behöver vi inte ge mer än en flaska till kvällen. Det var rejäla protester under natten som var men det är ju mest att bryta vanan, för uppenbarligen behöver hon inte äta på natten längre. Så nu laddar vi mentalt inför den här natten och hoppas att den blir bättre.

Tänk så mycket bättre allt har blivit med Molly, sedan hon fick sin astmadiagnos! Dels är det ju överlag lättare för henne med andningen, dels blir hon inte riktigt lika lätt och lika mycket sjuk längre. Och frisk snabbare. Och hon går ju inte ned i vikt längre, den går ju faktiskt upp. Dessutom växer hon rejält på längden, nu är hon hela 87 centimeter lång! Det lutar åt att hon får åka sitt efterlängtade Knatterally på Liseberg i sommar, de har 90-gräns på den. Det trodde vi absolut inte för ett år sedan!

Sedan vill jag bara berätta att det faktiskt är fredag i morgon!

1 kommentar:

  1. Fredag! I morgon?! Skratt. Ja, det är inte riktigt klokt så fort dagarna rinner iväg. Men nu är det bara att njuta av solen och värmen. Så skönt för er att Molly har fått den hjälpen så att hon inte behöver vara sjuk så ofta. Er köttfärslimpa ser himla god ut för att inte tala om jordgubbarna :)
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...