Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 25 februari 2012

Rå mat

Vi äter ju mycket sushi och sashimi här i familjen, både köpt och hemlagat! Därför var det en självklarhet för mig att gå på workshoppen som handlade om rå mat.

Vi bjöds på, förutom snabbgravad lax, även på ceviche, sashimi, carpaccio, allt gjort på den finaste lax! Till detta bjöds vi även på ett ljust öl, vitt vin och sake. Det var så gott, fisken verkligen smälte i munnen!

Det var nog mer folk i år, än vad det var förra året. Man fick armbåga sig fram. Nu var ju vi på plats när de öppnade och då var det inte riktigt lika mycket folk, så vi kunde gå runt och smaka och kolla vad vi ville handla med hem. Och nu, efter den sista workshoppen, var det dags.

Mycket ost och chark blev det, dressingar och såser, lite kryddor, frukt och grönt, kött, marmelader och snacks. Blåa och röda potatischips t ex och en fantastiskt god tomatmarmelad!

Nu är vi hemma och lagar en god stek och hasselbackspotatis!

1 kommentar:

  1. Vilken mysig mathelg du haft - både gott att dricka och äta! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...