Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 22 februari 2012

Nära dig


Jag hade ju turen att vinna "Nära dig" av Joanna Björkqvist, inne på hennes blogg, Joannas Universum  Såå glad jag blev! Jag passade samtidigt på att köpa några till, de blev perfekta som julklappar!

Tid är ju min största bristvara, därför tog det ett tag innan boken blev utläst och ännu längre tid innan det här inlägget blev skrivet. Men nu, när all bokföring för 2011 är inlämnat för bokslut och vi har lite lågsäsong på Däckcenter, så kan jag äntligen ta tag i det.

Jag vill bara börja med att säga att det är en fantastisk bok! Ett härligt och flytande språk med en handling som man lätt känner sig hemma i men med en del oväntade tvistar.

Det är lätt att känna igen sig i Sagas oro över livet i stort, även om jag är betydligt mer lätt till sinnes än vad hon är. Men denna oro över att inte räcka till som förälder, barn, syskon, partner och vän, den känner jag så väl igen.

Det som är extra härligt med berättelsen är hur man får följa Saga växa i livet! En hel del aha-upplevelser fick jag faktiskt av detta.

Helt klart en bok värd att läsa och det håller även de som har fått boken med om! Så knata in till Joanna och klicka på rutan där ni kan införskaffa ett alldeles eget ex av denna förträffliga bok!

5 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten och vad roligt att den bjöd på en bra stunds läsning. Det är alltid roligt med nya boktips så tack :)
  Ha en fin dag idag, kram Milla

  SvaraRadera
 2. Tack för boktipset! Måste oxå försöka få ihop min tid bättre så att jag kan börja läsa igen!
  Kram K

  SvaraRadera
 3. Tack för bok tipset! Jag måste oxå försöka få ihop min tid för att läsa mer!
  Kram K

  SvaraRadera
 4. Åh, sötaste Cissa! Så glad jag blir över dina fina ord! Massor av tack!

  Härligt att du kände igen dig, men jag är glad över att du inte är lika tokig som stackars Saga Allerlöv, får inte har hon det lätt! ;)

  Vad glad jag blir över att du känner att Saga växer under bokens gång, för det är precis så jag vill att det ska kännas! Hon blir ju faktiskt lite lugnare under året och tur är ju det... ;)

  Varmaste och gladaste kramen!

  SvaraRadera
 5. Nu har jag t o m skrivit ett blogginlägg om dina fina ord - tusen tack igen för att du läst och tyckt till!

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...