Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 19 januari 2012

Föräldraföreningsmöte

Det har varit full fart i det Hansson-Haraldska hushållet hela eftermiddagen och kvällen. När vi kom från skolan fixade jag lite makaroner och köttbullar till barnen och Labbe. Sara och Love kom och Love ville mer än gärna ha mat han också. När de hade ätit satte Labbe på en film på projektorn i lekrummet däruppe till barnen, för nu invaderades huset av en hoper glada Casaföräldrar. Dags för möte i Föräldraföreningen.

Jag är ju väldigt ny i föreningen och har fullt schå att hänga med i svängarna, för det går undan i diskussionerna, rappt och effektivt. Men de andra tar sig tid och förklarar väldigt bra när jag frågar och ingen blir irriterad när jag blir förvirrad ;-) Snart ska jag nog komma in i detta och kanske tom kunna tillföra något. Hoppas jag...

Theo är ju väldigt glad över att jag har gått med i Föräldraföreningen eftersom Sara också är med och ofta tar med sig Love på mötena. Då får de ju träffas, bästisarna. Det blir ju inte så ofta sedan Love bytte till Casa i Partille, nära där de bor och där Sara dessutom jobbade då. Men Loves storasyster, Alma går fortfarande kvar på Casa i Göteborg och det hoppas Theo och vi med honom, att hon ska fortsätta göra!

Det var en givande kväll med många punkter på dagordningen. Jag bjöd på te och smörgås som vi åt under tiden som punkterna avhandlades.

Nu har alla småttingar krypit till kojs men Theo är lite orolig och är uppe och ränner hela tiden. Han är ju en riktig nattuggla som helst är uppe till midnatt och sedan sover fram till 11 på förmiddagen om han får bestämma helt själv. Han är en kopia av sin far på alla sätt, inte bara utseendet. Men vi brukar kunna få honom att somna genom att be honom att lägga sig och blunda och inte öppna ögonen förrän han har räknat till 100. Vid andra genomköraren brukar han slockna innan han har kommit till 40...

Det händer grejer i bloggvärlden också! Wilda Mathilda har äntligen fått åka in till BB! Nu håller vi tummar och tår för att allt går bra och helst snabbt och lätt också och att de snart får hålla om sin hett efterlängtade Mini!

1 kommentar:

  1. Spännande att delta i föräldraföreningen. Det är roligt att vara delaktig i barnen förskola/skola och det brukar ju bli en härlig kompott föräldrar som alla kan bidra med det som de själva är bra på :)
    Ha en fin fredag! Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...