Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 17 januari 2012

En award av fina Joanna!


Jag har fått en award av Joanna, som skriver så fint om mig och min blogg! Det värmer oerhört!

Tack, snälla du!

Till awarden hör en uppgift. Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.

Skriv ner de fem bloggar som du vill skicka awarden vidare till och låt dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.

Till sist hoppas att de som får utmärkelsen skickar den vidare och sprider ännu mer glädje och kärlek i bloggvärlden. 

Och detta var ju den lätta biten. Nu till det svåra! Att välja ut fem bloggar som man ska skicka den vidare till. Det känns nästan helt omöjligt att välja men jag ska göra ett försök...

Vi börjar med Milla, för hennes blogg gillar jag skarpt, missar inte en dag därinne! Så mycket fina bilder och idéer, för att inte tala om allt tänkvärt och roligt hon skriver om!

Sedan tar vi Bella! Hon funderar på att lägga ned bloggen! Gå in och övertyga henne om motsatsen, för jag vill gärna att hon fortsätter!

Jag måste ju självklart ta med Mallan! Vill du få ett gott skratt, så gå in där! Hon skriver så himla kul om sitt liv med samboskapet och tre ursöta ungar, långt nere i södern. Ja, Skåne i alla fall...

Och så har vi fantastiska Anki, som verkligen har gjort en resa!

Ååå, då kommer vi till den sista bloggen! Det måste bli Mångmamma! Så finurliga texter med ett helt fantastiskt språk, som jag aldrig missar! Som namnet antyder, så lever hon i "tokstor familj med god åldersfördelning på barnen", som hon själv  uttrycker saken!

Dessa bloggar, är bara ett litet urval av de bloggar, som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. 

Hoppas att den här gråa tisdagen blir en bra dag för er alla!

3 kommentarer:

 1. Vassego! Alltid trevligt att titta in hos dig! Kram!

  SvaraRadera
 2. Men Åh!
  Tack, för fantastiskt fina ord om min blogg och mitt språk.
  Vad glad jag blev!
  <3

  SvaraRadera
 3. Å, du gör mig glad och tack för den fina nomineringen. Jag blir så glad att jag norpar med mig din nominering av min blogg och lägger den på mitt "egoplus konto".
  Kramar Milla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...