Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 18 november 2011

Vilken härlig kväll!

Nu kan känns det helt ok att det är första advent nästa helg! Ljusen är tända på Liseberg, kaninerna har fått sina tomteluvor på sig, renarna är spända framför slädarna och hela parken bara kryllar av jul!

Jag och småttingarna hade det jättemysigt. Enda lilla bakslaget var att alla andra i Göteborg hade kommit på samma idé som oss när isshowen började, så jag fick stå och hålla upp Molly på nästan raka armar för att hon skulle se något alls. Bra för Molly, mindre bra för mina armar. Theo kan ju detta med att förvandla sig till en liten vessla som smidigt kilar fram mellan allas ben och hux flux står han allra längst fram och ser hur bra som helst! Molly blev jättelycklig när hon fick se kaninerna ute på isen men lyckan förbyttes strax i avgrundsdjup förtvivlan. Hon fick ju inte springa ut på isen och krama dem! Och hon som har längtat så!

Som tur var så lyckade både Molly och Theo vinna varsin liten kanin med tomteluva på sig. En chipspåse och lite marsipan till fredagsmyset framför Dobiboo vann de också.

I morgon är det lördag och det står absolut inget alls på schemat! Så skönt!

3 kommentarer:

  1. Låter som en härlig kväll! Vi måste absolut hinna med Jul på Liseberg också! Så mysigt! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det var verkligen jättemysigt! Trots ostbristen... ;-) Får jaga vidare och se var de har hamnat.

    SvaraRadera
  3. klart kaninerna på isen ska kramas! Så snålt av dem att hon inte fick ;-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...