Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 19 november 2011

Fotopyssel

Vi började vår underbart lediga lördag med en mysmorgon i soffan framför Bollibompa och sedan en god frukost. Jag försöker äta lite fastare föda nu när det inte gör så ont längre men jag får absolut inte tugga på högersidan. Men så gott det var att få äta "på riktigt"!

Labbe fick åka på ett riktigt stort jobb. Det var någon som hade skurit sönder alla däcken på ett parkerat släp efter att ha krockat med det. Så det var bara för Labbe att lasta bilen full med däck och ge sig av. Och sedan hade han fullt upp hela dagen och var inte hemma förrän kl 19...

och då kom han hem med dessa till mig!

Själv har jag knåpat med bilder nästan hela dagen i dag. Fotoalmanackor för 2012, julkort och ett par fotoböcker har det blivit. Jag provade en ny leverantör av fotoböcker men de hade ett otroligt omständigt och tidskrävande system, så dem kommer jag nog inte använda igen.

Tacos stod på menyn i dag. Jag föredrar egentligen de hårda tubsen men det vågade jag mig inte på i dag, så det blev det mjuka brödet för mig. När jag skulle göra guacamolen så var alla avocados som jag köpte i veckan genomruttna! Och det var först när jag stack kniven i dem som det märktes, de såg hur fina ut som helst på ytan men var alldeles grönsvarta innuti. Missräkning...

Men vi blev mätta och belåtna ändå! Labbe hade dessutom hitta en ny variant på Santa Marias milda tacosås, i klämflaska utan bitar. Theo, som är lite "allergisk" mot bitar och tycker att vi nog borde mixa köttfärssåsen, tyckte att denna såsen var den, i särklass, bästa uppfinningen som Santa Maria har gjort! Även Molly gillade den och åt som en häst. Själv gillar jag när det är lite drag och satsar på den starkaste såsen och gärna ett gäng jalapeños uppepå.

Vi festade till det med chokladpudding och vispgrädde till efterrätt och det var det inga som helst problem för mig att äta.

Trots en god middag och mysig underhållning på TVn, i form av "Så mycket bättre", så har vi varit lite lätt förvirrade under kvällen. Det har varit något som inte riktigt har stämt, något har kännts konstigt. Till slut kom vi på det! Det var lördagskväll och Linnea var hemma?!?!

2 kommentarer:

  1. Morfar och Mormor20 november 2011 15:36

    Vad roligt att Linnea var hemma hos er en lördag kväll. Krama henne från oss

    SvaraRadera
  2. Så härligt att få hem blommor bara sådär :). Det kommer nog inte hända för mig eftersom Calippo är superallergisk mot alla blommor i princip. Vi kan ha orkidén jag fick i födelsedagspresent och ännu inte lyckats döda dock ;).

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...