Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 16 oktober 2011

Manikyr och dans

Frukost och bus började vi dagen med. Erika och Adam sov ju över här och det är mycket bus i våra killar och de kör igång tidigt. 07.45 var vi igång med frukost och en halvtimme senare var de ute och cyklade/körde radiostyrda bilar/sprang/sparkcyklade/hoppade/busade och annan 6-års verksamhet.
Lidköpingsborna åkte hem vid 11-snåret, efter att Erika hade fått kopiera lite recept från mig. Då hämtade Molly nagellacket och ville få naglarna målade.

Både finger- och tånaglar blev målade och mina fick sig en skvätt när vi ändå höll på. Det brukar se snyggt ut i ett halv dygn ungefär, sen ser det bara förskräckligt ut. Jag skulle nog behöva något i stil med billack till mina naglar.

Labbe gav sig av till Bovall i morse i förhoppning att kunna komma ut på sjön en sväng. Han behöver så väl den avkopplingen. Hade nog behövt en hel vecka bara. Den här hösten har varit mer än lovligt jobbig med en massa onödigt strul som verkligen har sugit musten ur en.

Någon som redan har kommit ut på sjön, fast på Vänern, är Linnea. Hon är uppe hos mamma och pappa i Lidköping i helgen och de har tagit sig ut och fiskat. Och som synes, så har fiskelyckan varit stor!

Och här har vi en riktigt lycklig kille! Söndagar är ju dansdagar och nu har han inte dansat på två veckor, så det var riktigt, riktigt efterlängtat. Nu är det ju inte långt kvar till avslutningsshowen med Erik Saade heller!

I övrigt har det fixats med cyklar, lampor och reflexer har monterats så nu ska han synas ordentligt i höstmörkret. Nu inväntar han kvällen med stor spänning, vill absolut vara ute hela tiden så han inte missar mörkret...

Nu ska jag börja förbereda kvällens middag och måndagens väskor.

4 kommentarer:

 1. Cool väska! Har du satt dit texten själv, eller den är "född" sådan?

  SvaraRadera
 2. Visst är den cool! Vi har beställt den på www.simplycolors.se. Man bestämmer själv vad det ska stå, typsnitt och textfärg. Vi har också beställt barnens "telefonnummertröjor" därifrån. Gå in och kolla, finns massa kul och bra kvalitet är det också!

  SvaraRadera
 3. Du behöver inte billack, du behöver Seche Vite, ett snabbtorkande top coat som gör nagellacket supergrymt! Sicken härlig dag ni verkar ha haft, trots att den var något hektisk kanske? Kram kram!

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Det ska jag testa! :-)

  Jodå, en riktigt härlig dag var det!

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...