Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 18 oktober 2011

Början är ganska fin...

...men det urartar rätt snabbt.

och ja, det är jag som försöker kväva fnissningar i bakgrunden.

I dag hade jag koll på veckodagarna och var på skolan kl 14 och eftersom Molly inte var på Mammut i dag var vi på simskolan i god tid, så Theo hann med att leka en hel del. Molly lyckades med konststycket att doppa hela sig utan att vara i vattnet. Dyngsur blev hon. Det är tur att det är så varmt inne i simhallen, ingen risk att frysa där inte. Till slut blev det tom för varmt för henne, så Sissi tog med henne in i badvaktshytten för lite avsvalkning.

Men efter att ha busat och kramats med Key en stund så ville hon ut igen och klättrar upp på pallen...

Hon ville ju göra som Theo som har övat massor på att dyka från pallen i dag.

Det krävs en hel del övning för att få kroppen att förstå att fötterna ska vara kvar på pallen efter att hela kroppen har gett sig av mot vattenytan. Men han fick till det riktigt snyggt till slut!

Men det är ju helt klart roligare att göra kanonen!

Theo har bokat sitt 6-års kalas. Det ska bli bowlingkalas med taco-buffé. Om alla kommer blir de 18 stycken och det är lite för många (och vilda) för att ha här hemma, så det blir "på lokal". Theo ser väldigt fram mot detta men det är några veckor kvar, den 30/10, så det kommer bli mycket längta ett tag framöver.

Nu har vi preppat Molly med allsköns mediciner under dagen för att, förhoppningsvis, kunna undvika kaoset från föregående natt. Just nu sover hon riktigt lugnt och gott, så jag ska se om jag kanske kan fjäska till mig en liten massage för mina stackars värkande axlar av min underbare, fantastiske, vackre, snälle, bäste sambo (jodå, det händer att han läser bloggen ibland ;-) ) som, trots jourvecka, faktiskt är hemma!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...