Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 20 oktober 2011

Luddskallar och annat smått och gott.

Pappa såg bilden på Theo i sin nya vintermössa och skickade en bild till mig. Denna bild föranledde fler bilder...

och bildandet av klubben Luddskallarna. Vi måste bara ordna en bild på ordföranden också. Vem ordföranden är? LUDvig såklart!

Molly ville ju självklart också vara en Luddskalle och tog på sig Linneas mössa...

Ja, det är precis sådana här projekt som fyller våra kvällar här i Landvetter.

Plus mat då. Äta bör man, annars dör man, som de gamla grekerna sa. Eller greker och greker, det kan ju varit några andra som sa det men det är ju hur som helst väldigt bra sagt. Vi gillar mat här. När vi ska "hitta på nå't kul", då går vi oftast ut och äter på någon trevlig restaurang. Och antalet kokböcker är lika stort som det totala antalet andra böcker och sådana har vi många av.

Med den bakgrunden blir det lättare att förstå min lycka när jag hittade dessa på ICA.

Morfarns fantastiska ostar! Den med päroncognac är bara helt underbart god men det är inte ofta man ser den i butikerna. Jag brukar köpa den på Jul på Liseberg men har inte tidigare sett den i butikerna. Så nu ska här njutas ostar!

Vi har ju en hel hoper klädmedvetna ungar här i huset och yngsta trollet vill ju inte vara sämre. Hon skulle få gå ut en sväng på eftermiddagen och då tog hon på sig ytterkläderna själv:

Nu är det knytdags för hela huset (utom Labbe som är ute på motorvägen och jobbar :-( ). Jag börjar också känna av förkylningen nu, ont i hals och huvud, så lite sömn är väldigt välbehövligt just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...