Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 25 januari 2011

Vilodag

Sova, tvätta, sova, tvätta, äta, tvätta, sova, simskola, äta.

Tänk att kunna sammanfatta en hel dag i några få ord! Det är inte ofta det händer!

Nagel nr 2 gick av idag! Men nu har jag faktiskt bokat en ny tid för att fixa alla naglarna och Linnea lovade, i ett svagt ögonblick, att vara barnvakt åt sjuka Molly på sin lediga torsdag. Kl 9.30 ska jag vara på salongen inne vid Heden, vilket innebär att jag måste åka hemifrån senast 8.45... Där rök hennes sovmorgon ;-)

Theo vill ju alltid vara kvar längre på Casa och idag fick han vara kvar till 15.30. Han var så lycklig, för då hann han vara kvar och leka efter mellanmålet, det är då leksakerna tas fram! Vi ska se över hans tider så han kanske kan få vara kvar längre någon dag i veckan i alla fall. Men det är lite logistikproblem som måste lösas först.

Tyvärr märktes den långa dagen när han var på simskolan. Antingen det eller så är han också på väg att bli sjuk, för han var hängig och gnällig. Inte just i vattnet (bara lite klängig på Rebecka ;-)) men både innan och efter.

Linnea och Labbe kom till simskolan, för jag orkade inte riktigt med det på egen hand. Tyvärr hann Labbe bara vara där i ca 15 minuter, så ringde det på jouren. Naturligtvis var det ett bråttomjobb med en buss som stod i vägen.

Nu på kvällen bad jag Linnea gå ut i garaget för att hämta ett paket välling. Labbe bytte blöja på Molly och satte på pyjamas och jag fixade på övervåningen. Lisa kommer hem från Hikarikai och undrar varför dörren ut i garaget står öppen och går ut och kollar. Då har Linnea svimmat därute och blivit liggande, eftersom hon var så yr när hon vaknade och ingen har märkt något! Och även om vi har luftvärmepumpen på 16 grader, så är betonggolvet jättekallt! Och hon låg där i säkert 10 minuter! Vi la henne i soffan och bäddade om henne med filtar, så nu mår hon ganska bra!
Published with Blogger-droid v1.6.2

7 kommentarer:

 1. Vilken mysig blogg du har! Och vilka fina barn! Fantastiska bilder i headern! /Meekatt

  SvaraRadera
 2. hur gammal är linnea? hon kanske är gravid.

  SvaraRadera
 3. Men fy så otäckt!
  Krama om henne från en annan "orolig" mamma!
  Tur att hon upptäcktes så pass snabbt ändå.

  SvaraRadera
 4. Meekatt: Tackar! :-) Länk till fotografen finns längst upp till höger i headern.

  Anonym: Linnea fyller 18 på måndag och hon är inte gravid. Däremot har hon en lång sjukdomshistoria med synbortfall, kramper, svimningar, huvudvärk mm, mm. Det sista har hon mått ganska bra men när detta hände så blir man rädd att det kör igång igen.

  Mångmamma: Tack för omtanken! Jag ska hälsa henne. Fast hon läser ju här, så...

  SvaraRadera
 5. Eller hur! Att vara "bög" det sitter förmodligen mycket mycket djupare än lite nagellack :)
  (hinner inte läsa hela ditt inlägg nu, återkommer!)
  kramen så länge!

  SvaraRadera
 6. Åh, fy vad jobbigt för Linnea, som inte får må bra :( Har inte läkare hittat orsaken till hennes kropps beteende?? För någonting måste ju vara fel, eller?
  Tur att hon har en sån fin mamma och familj.
  Kramiz och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Flerbarnsliv: Det de har kommit fram till är dels en synnervsinflamation och dels en variant av migrän som påverkar hela kroppen på henne. Hon medicinerar mot detta men i perioder med högre stressnivå, så är det som om medicinen inte räcker till. Men just nu mår hon faktiskt, med hennes mått mätt, riktigt bra egentligen.
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...