Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 26 januari 2011

Nä, tackavettja ICA!

Gjorde misstaget att handla på Willys. Billiga blöjor hägrade. Men i fortsättningen får det vara hur billigt som helst, jag åker till ICA och handlar ändå. Så rörigt, dåligt utbud, köer genom hela butiken trots att klockan bara var 14.30 en vardag. Testade därför deras självskanning. Behöver jag säga att allt krånglade och man fick vänta evigheter på personal varje gång. Hade gått snabbare att ställa vagnen, åka tvärs över gatan och handla allt på ICA.

Men men, snålheten bedrar visheten. ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

7 kommentarer:

 1. ojdå! Det problemet tack gode gud har jag inte här! Men jag föredrar ica endå! :)

  SvaraRadera
 2. Hahahaha, jag svek mitt älskade ICA MAXI och åkte till City Gross idag. Samma resultat där - billig nötfärs - annars mest aggressioner! Och när jag skulle betala dog kortläsaren...hallå?! Skjut mig! Sista gången jag var "otrogen" mot Ica-Stig! Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Mitt i livet: Skönt när man slipper sådana skräpbutiker!

  Meekatt: City Gross? Det har jag faktiskt aldrig testat. Meen, hoppar nog det då!

  Våra små snestet visar ju tydligt att otrohet inte lönar sig! Maten är INTE godare på andra sidan ;-)

  SvaraRadera
 4. Den där Willys butiken är otroligt rörig och trång, ogilla! Våran Willys här i Partille är bättre men det blir mest ICA för vår del, ICA är bäst - så är det bara! Självscanningen på Willys ska vi inte prata om, kan funka på 10 varor men inte en hel vagn, krångligt!

  SvaraRadera
 5. Japp! ICA är bäst! Maxi på Allum eller på Mölndalsvägen! Fast vi handlar även en del på ICA i Landvetter, fast då på nätet. Supersmidigt! De kör ned till Partille också.

  SvaraRadera
 6. Jag föredrar willys framför ica kvantum här. Men Willys i Skene är inte särskilt rörig. Självscanning finns dock inte, bara på ica. Men jag har inte förstått tjusningen med det. Mjölken står halvvägs in i butiken och jag vill ha den i botten av kassarna.

  Varför kan inte butikerna ställa varorna i en bättre ordning. Varför måste brödet (som ska ligga överst i kassarna) komma först i butiken. Jag står alltid och stuvar om i kundvagnen allt eftersom!

  SvaraRadera
 7. "Vår" ICA där vi handlar oftast har tänkt till och har mjölk, konserver och annat hårt och tungt i början och bröd och chips precis innan kassorna! Toppen! Men de har haft självskanning sedan 2004 (och vi har varit med hela tiden), så de har ju haft några år att fundera... ;)

  Har faktiskt varit på Willys i Skene en gång och det stämmer. Ganska strukturera butik!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...