Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 28 januari 2011

Grå morgon

Det tråkigaste med Göteborg är den hår grå väderleken som kommer vid alla årstider. Man känner sig lite lätt färgblind ibland...

Av någon underlig anledning så befann jag mig mitt i alla köer i morse, trots att Labbe körde Theo och trots att jag fortfarande är sjuk... Lisa hade massa grejer som skulle med till ConFusion, som kör igång idag i samarbete med Världskulturmuséets utställning TokyoFusion. Linnea hoppar ju på kryckor och det är ju, trots dubb, livsfarligt i den här ishalkan och hon var bara tvungen att ta sig till skolan för hon har varmkök på schemat idag. Hur nu det ska gå med kryckor?

Molly fick ju vackert följa med i bilen men hon blev så upprörd när hon inte fick följa med Linnea in på skolan. Det hade nog piggat upp alla med en nyfiken och klåfingrig trollunge ;-)

Nä, vi åkte och handlade det sista till kalaset. Denna gång testade vi Coop på Backaplan och jag kände hela tiden att jag ville hem till ICA och tryggheten!
Published with Blogger-droid v1.6.2

1 kommentar:

  1. När jag ser den bilden så känner jag det dystra grå:) Tur att det är fredag så att ni får lite ljus & värme med handbolls vm och let's dance ikväll.
    Hoppas du får bli frisk och att solen kikar fram imorgon.
    Kram Milla

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...