Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 12 december 2010

Att få komma hem till dukat bord...

Det är något av det trevligaste jag vet! Händer inte överdrivet ofta men desto lyxigare när det väl sker! Och idag var det en sån lyxdag! Ugnsbakad falukorv stod rykande varm på bordet när jag klev innanför dörren! Det var Lisa och Ludvig som hade hjälpts åt och fixat detta kulinariska mästerverk! Med mycket ost...

Jag är helt färdig efter jobbet idag. Det hade blivit något knas med termostaten så alla pooler var ungefär två grader varmare än normalt. Vilket innebar att jag hade 36 grader i undervisningsbasängen. Det låter kanske inte så mycket med två graders skillnad men det märks ordentligt. Och att befinna sig i 36 gradigt vatten mellan kl 10 och kl 17, det tar på det. Särskilt som man simmar omkring, hoppar och jagar busiga barn hela tiden. Jag fick faktiskt gå ut och duscha kallt vid ett par tillfällen för att behålla skärpan under lektionerna.

Vi hade hinderbana idag. Det är alltid populärt, finns alltid något för alla. Rutschkanan tex. Gillas av både barn och föräldrar, främst pappor av någon anledning. Ungarna tyckte det var görkul när de, inte så nätta, papporna slängde sig huvudstupa utför kanan. ;-)

Nu har Labbe och Linnea fått upp alla ljusslingor.

Tyvärr gör fotot absolut inte det vackra glittriga, som hänger i det lilla trädet mitt på bilden, rättvisa. Det är tunna rör med led-lampor, där det blåvita ljuset liksom rinner ned genom röret. Det är otroligt vackert när man ser det live. Ska försöka filma och lägga upp i morgon så kanske man kan se ordentligt. Annars får ni helt enkelt ta mitt ord för att det faktiskt är så jättevackert!
Published with Blogger-droid v1.6.2

3 kommentarer:

 1. Härligt med all belysning nu när det är mörkt ute.
  Anar jag att du ska bli moster? Funderade efter din goa kommentar inne hos mig.
  Hoppas ni får mysa med pepparkasbak en annan gång för visst är det mysigt att samlas till små aktiviteter med sina närmaste då & då:)
  Hoppas ert luciafirande blir mysigt i morgon.
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Julljus och fallande snö är väldigt svårt att få på bild har jag märkt. Men man kan ju föreställa sig hur det ser ut när man står rakt framför det =). Jodå jag syr en del själv, sydde mycket i tonåren och lade sedan av och har nu tagit upp det intresset igen. Det blir ännu inga mästerverk - men det går snabbt framåt och det är jättekul =) Kram och ha en härlig Lucia !

  SvaraRadera
 3. Milla

  Jodå, moster för andra gången, i maj! :) :) :)

  Smulan

  Min syslöjdslärare sa till mig att hade det hetat stickslöjd så hade jag fått toppbetyg men nu hette det ju SYslöjd... Jag ger mig inte ens på att lägga upp gardiner och byxor.

  Luciakramar på er!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...