Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 15 november 2010

Men det var inte jag...

Någon har lämnat dörren till frysen öppen! Men naturligtvis är det ingen som har gjort det! Det är aldrig någon som gör något dumt här hos oss. För några veckor sedan skulle vi ha gäster och jag köpte hem lite snacks i början på veckan. När helgen kom fanns en öppnad och nästan tom påse med Sour Cream chips kvar... Men ingen hade minsann ätit några chips! Närå jag skulle ALDRIG gå och ta nåt i skafferiet utan att fråga!

Måste nog vara vårt spöke här som gör alla dumma grejer. För det händer saker varje dag som ingen har gjort.

Det mesta i frysen var, tackolov, fortfarande fryst men det blir mycket matlagning här ett par dagar nu ändå. Spagetti och köttfärssås blir det idag. Med grönsaker i, till Theos stora besvikelse. Det berättade han glatt för killarna som bygger badrum här, att pappa, minsann, är mycket duktigare på att laga mat än vad mamma är, för pappa har inte massa zucchini och paprika i sin köttfärssås, bara lök och tomater. Men han fick inte det medhåll han hade räknat med för Lasse säger; "Men Theo, grönsaker som är så gott och nyttigt! Ska du bli stor och stark och kunna jobba ordentligt så måste man äta mycket grönsaker!" Så nu är han faktiskt villig att prova. ;)

I morgon blir det indisk kycklinggryta med ris och grönsaker! Och sen har vi ett par fläskfiléer som behöver tas omhand och några laxfiléer. Blir nog en gratäng med fläskfilén och fisksoppa med aioli som blev kvar från hummern i fredags. Har ju några paket med saffran i kryddskåpet och så fick Labbe några flaskor med vitt vin häromdagen. Och grädde har vi alltid här!

Nu kokar spagettivattnet, så då blir det middag alldeles strax!

2 kommentarer:

  1. Har inte alla "någon" som gör allt men som ingen någonsin har träffat?

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...