Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 23 november 2013

Mollys dansshow!

Äntligen var det dags för Funky Kidz avslutningsshow för Molly! Temat för i år var pirater och dessa båda var kvällens sötaste pirater!

För Molly hände dock något i dag, som slog högre än alla shower i världen! Rebecka och Totte skulle hämta henne på skolan och sedan skulle hon få följa med dem hem, äta mellanmål, leka och byta om! Theo skulle ju köra finjusteringar inför tävlingen i morgon, så det blev, om inte omöjligt, så åtminstone riktigt körigt för mig att få i hop dagen. Det är så skönt att man har så fantastiska vänner!

Nu hann vi i tid till genrepet trots allt men Molly var väldigt nöjd med att få ha kommit hem till Totte!

Vi har ju dansat på Funky Kidz i flera år nu och showerna har alltid fungerat bra, det har flutit på och hela upplägget har kännts proffsigt. I år är just proffsigt ett ord man inte förknippar med showen. Totalt kaos kommer nog närmare. Bara det att alla medverkande fick stå ute i svinkylan och frysa häcken av sig innan de fick komma in till genrepet. Sedan skulle ALLA in genom EN smal dörr, där alla föräldrars biljetter skulle kontrolleras. Samtidigt var det en strid ström med föräldrar som hade lämnat sina större barn därinne, på väg ut genom samma dörr och genom kön med små barn som skulle in. Molly fick minst tre väskor i huvudet, varav en så hårt att hon började gråta och ville gå hem direkt. Väl inne i Lisebergshallen, så hade de placerat varje grupp på två rader en bit från varandra, istället för intill, så Molly hamnade långt från sina kompisar som kom ifrån henne i kaoset på väg in. Det blev hon också ledsen över och ville gå hem ännu mer. Och försöka byta med någon var inte att tänka på, folk blir lite hysteriska över sina platser när det är sådana här tillställningar.

Genrepet genomfördes under fortsatt kaos. Ingen verkade riktigt veta vad de skulle göra och när...

Till slut släpptes publiken in och ljuset släckes och Molly var då så ledsen så hon bara grät. När det var hennes grupps tur kvicknade hon till och de gjorde en fantastisk uppvisning! Alla barnen var utklädda till de sötaste pirater man kan tänka sig och de var jätteduktiga på att dansa, alla kunde sina steg felfritt! Och det var en mycket lycklig liten pirat-Molly som showade runt på scenen! Så den biten, som ju faktiskt var det allra viktigaste, var otroligt lyckat! Efter dansen bockade hon och tog emot publikens jubel med ett stort leende!

Sedan tog all energi slut! Att lägga en sådan här show, för små barn från 2-års åldern, klockan 18 en fredagskväll, känns ju inte helt genomtänkt. Nu ville hon bara hem och sova! Fast samtidigt ville hon ju stanna kvar och se kvällens gästartist, Sean Banan, som ju var anledningen till att hon fortsatte en termin till på Funky Kidz.

En mycket trött och mycket tapper liten flicka höll ut hela kvällen och äntligen...

där kom han, Sean Banan! Nu var hon lycklig igen! Han spelade några låtar och berättade om när han var liten och hade blivit grymt mobbad under hela sin uppväxt. Det är en grej som jag gillar, när barnens idoler går ut och "erkänner" sådana saker. Att det absolut inte är något att skämmas över och att till och med "coola" killar som Sean Banan har varit utsatta för mobbing.

Efter showen fick Molly bestämma vad vi skulle äta och valet föll på Gyllene Måsen!

Efter maten var det en liten tjej som somnade gott, riktigt lycklig och nöjd med dagen till slut!

Nu har jag packat det sista inför i morgon och ställt klockan på 04.45, så nu säger jag godnatt!!

1 kommentar:

  1. Synd att det var så rörigt och oplanera runt om. Showen...
    Kan oxå tycka det är alldeles för sent för så små barn att ha uppvisning vid den tiden... man kanske kan skicka med arrangören lite ris och ros och ngr bra tips :-)

    Roligtatt Molly gjorde en bra uppvisning och var så nöjd själv.. jättefin var hon.. extra gulligt att hon somnade med mustaschen på :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...