Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 3 juli 2013

Tisdagen avklarad.

Molly och jag åkte till ICA i Landvetter och handlade lite smått och gott. Man får se till att ha gott om tid när hon är med. Hon vill så hjärtans gärna hjälpa till med allt. Det ska väljas äpplen, vägas och scannas in innan hon ska lyftas upp så hon kan lägga dem i påsen. Sedan gör vi om samma procedur med tomaterna, paprikan, salladen, gurkorna, champinjonerna, zucchinin, löken, bananerna, auberginen och blomkålen. Då har det gått en halvtimme och vi är klara med grönsakerna. Då har vi bara resten av butiken kvar. Fast har man inga tider att passa så är det ju en trevlig sysselsättning.

Efter lunch körde jag ned Theo och Molly till Lisa som jobbar på en kyrkogård i Partille. Ludvig och jag hade ett möte med psykologen som har gjort utredningen på Ludvig och då fick småtrollen vara med Lisa på jobbet ett tag. Det tyckte de var fantastiskt roligt och de fick kratta och en massa annat spännande. När de slutade jobbet för dagen, åkte de till Liseberg för att se Sean Banan men det var så mycket folk så de såg knappt något. De tog en promenad genom parken och kom till södra entrén lagom till att Ludvig och jag kom dit och hämtade upp dem.

Väl hemma, backade en postbil in på vår uppfart. Fyra cyklar levererade! Chauffören berättade att det var andra rundan i dag för honom med cykelleveranser här i området. Alla postkodslottsinnehavare här hade visst vunnit en cykel per lott!

1 kommentar:

  1. Haha, ja, jag har också en sådan hjälpreda och ibland frestar det på tålamodet ;-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...