Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 1 juli 2013

Platt fall...

Barnen har tjatat länge om att få upp poolen men det har, hittills inte varit läge för det. Tills i dag, då skulle vi allt få till det!

Vi började med att pumpa för kung och fosterland. Först Theo, som tog i så han blev helt svettig.

Då fick Molly ta över en stund och hon kämpade på friskt, trots att pumpen var nästan lika stor som henne. Jag fick också min beskärda del av gratismotionen.

Till slut var den upppumpad. Då kom vi på att det nog är bäst att klippa gräset först, innan vi ställer upp den. Det är ju egentligen Ludvigs jobb men han skulle inte komma förrän på eftermiddagen och så länge ville inte trollen vänta, så Theo tar och baxar ut klipparen ur garaget, drar igång den och klipper raskt den delen där poolen ska stå

Vi tar därefter en välförtjänt fikapaus, innan vi ska fylla upp poolen med vatten.

När vi fikat klart kollar vi till poolen. Nästan tom på luft! Suck! Vi försöker laga de hål vi hittar men antagligen är det många småhål, för det pyser ut hela tiden. Vi får ta tag ordentligt i detta i morgon, vi blev lite trötta på det i dag.

Barnen gick ut och cyklade istället. Molly har ju, av någon anledning, inte fått till det där med pedalandet. Hon har liksom inte fått till cirkelrörelsen innan. I dag höjde vi sadeln och vips var det jätteenkelt! Om det berodde på höjningen eller helt enkelt på att hon har mognat ska jag låta vara osagt.

På tal om nyförvärvade färdigheter, pappa ringde i dag och frågade om Molly hade berättat vad hon hade lärt sig uppe i Gamlegårn? Hon har nästan inte berättat någonting alls om vad de har gjort, så jag visste inget.

Då hade hon lärt sig att få fart själv på gungan! Och inte sagt ett pip om detta!?! Så nu får vi se till att besöka en lekplats med gungor snarast, så hon får fortsätta öva på det.

Nu sover både små och stora troll och jag och trollfar ska krypa ned i soffan och kolla om det kanske kan vara något trevligt att kolla på på TV.

2 kommentarer:

 1. Ojdå så snöpligt m poolen när dom kämpat så duktigt. :/ Hoppas ni får rätt på de imorgon!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men vad synd med poolen när både du och framförallt barnen fixat så mycket... Hoppas det går att laga..

  Vad bra att Molly klarar att cykla och ta fart på gungan :-)

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...